Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

INTEX 57470NP bazen s krovićem 157 x 157 x 122 cm 2+ god

Redovna cijena
279,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
Informativna raspoloživost u trgovinama
Baby Center HR03 Split
  • Bazen s krovićem
  • Dimenzije: 157 x 157 x 122 cm
  • Preporučena dob: 2+ god
  • Proizvod se mora koristiti pod stalnim nadzorom odrasle osobe
  • UPOZORENJE: Nije primjereno za djecu mlađu od 2 god
Bazen s krovićem za zabavu u vašem vrtu i ljetno osvježenje. Na brzinu ga napušite, napunite vodom i ljetne ludorije mogu početi. Pogotovo kad je vani jako vruće.
Dimenzije bazena: 157 x 157 x 122 cm. Preporučeno za dob: 2+ god.

UPOZORENJE:proizvod se smije koristiti samo pod nadzorom dorasle osobe. Nikada ne puštajte dijete bez nadzora – opasnost od utapljanja. Djeca se mogu utopiti u vrlo maloj količini vode. Kada nije u upotrebi, ispraznite bazen.

Proizvod postavite na tlo. Ne postavljajte na površine koje nisu u razini poda. Proizvod ne koristite u blizini vatre. Proizvod se ne smije stavljati direktno na beton, asfalt niti drugu grubu tvrdu površinu. Namijenjeno isključivo upotrebi u kućanstvu. Za upotrebu na otvorenom.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.