Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

INTEX 59720EU jastuk na napuhavanje šareni 183X69 cm

Redovna cijena
54,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
  • Dimenzije madraca: 183x 69 cm
  • Za more, jezero ili bazen
  • U tri cvjetna motiva, željenu boju upišite u komentar narudžbe
  • Preporučena dob djeteta 3+ god
  • Proizvod se mora koristiti pod nadzorom odrasle osobe
  • UPOZORENJE: Nije za djecu mlađu od 3 god
Madrac na napuhavanje Intex izrađen je od izdržljivog i kvalitetnog vinila. Ljeti možete uživati i opustiti se na moru ili u bazenu. Dvije zračne komore


Veličina: 183x69 cm

Dostupno u tri cvjetna motiva

Ovaj proizvod treba koristiti pod nadzorom odrasle osobe. Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine.

UPOZORENJE: Proizvod ne štiti od utapljanja. Proizvod je namijenjen samo plivačima. Ne koristiti kod jakog vjetra, na jakim i brzim strujanjima vode, otvorenim vodama ili jakim morskim plimama. Preporučena sigurna upotreba najviše 10 metara od obale. Uvijek napunite sve zračne komore. Držite proizvod dalje od izvora vatre. Kada ne koristite proizvod, nemojte ga ostavljati u vodi ili u blizini vode. Nemojte premašiti maksimalnu dozvoljenu težinu. Težina (korisnik) se treba ravnomjerno rasporediti po cijeloj površini. Ne koristite proizvod ako je probušen. Proizvod nije pogodan za upotrebu u rijekama (rafting) niti za druge ekstremne sportske aktivnosti. Redovito provjeravajte jesu li zatvarači potpuno gurnuti u ventile. Popravak - Očistite površinu prije popravka i pritisnite zakrpu na oštećenom dijelu. Pričekajte 30 minuta sa napuhavanjem proizvoda. Plastična vrećica nije igračka i može biti opasna. Da biste spriječili rizik od gušenja, držite plastičnu vrećicu ambalaže izvan dosega dojenčadi i djece. Prije upotrebe proizvoda uklonite svu ambalažu i odložite ju u skladu s propisima. Pospremite upute za kasniju upotrebu.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.