Izberite poslovalnico za prevzem
0
INTEX 59720EU jastuk na napuhavanje šareni 183X69 cm
54,99 KN
REDOVNA CIJENA
54,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 532173

  • Dimenzije madraca: 183x 69 cm
  • Za more, jezero ili bazen
  • U tri cvjetna motiva, željenu boju upišite u komentar narudžbe
  • Preporučena dob djeteta 3+ god
  • Proizvod se mora koristiti pod nadzorom odrasle osobe
  • UPOZORENJE: Nije za djecu mlađu od 3 god
Madrac na napuhavanje Intex izrađen je od izdržljivog i kvalitetnog vinila. Ljeti možete uživati i opustiti se na moru ili u bazenu. Dvije zračne komore


Veličina: 183x69 cm

Dostupno u tri cvjetna motiva

Ovaj proizvod treba koristiti pod nadzorom odrasle osobe. Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine.

UPOZORENJE: Proizvod ne štiti od utapljanja. Proizvod je namijenjen samo plivačima. Ne koristiti kod jakog vjetra, na jakim i brzim strujanjima vode, otvorenim vodama ili jakim morskim plimama. Preporučena sigurna upotreba najviše 10 metara od obale. Uvijek napunite sve zračne komore. Držite proizvod dalje od izvora vatre. Kada ne koristite proizvod, nemojte ga ostavljati u vodi ili u blizini vode. Nemojte premašiti maksimalnu dozvoljenu težinu. Težina (korisnik) se treba ravnomjerno rasporediti po cijeloj površini. Ne koristite proizvod ako je probušen. Proizvod nije pogodan za upotrebu u rijekama (rafting) niti za druge ekstremne sportske aktivnosti. Redovito provjeravajte jesu li zatvarači potpuno gurnuti u ventile. Popravak - Očistite površinu prije popravka i pritisnite zakrpu na oštećenom dijelu. Pričekajte 30 minuta sa napuhavanjem proizvoda. Plastična vrećica nije igračka i može biti opasna. Da biste spriječili rizik od gušenja, držite plastičnu vrećicu ambalaže izvan dosega dojenčadi i djece. Prije upotrebe proizvoda uklonite svu ambalažu i odložite ju u skladu s propisima. Pospremite upute za kasniju upotrebu.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.