INTEX vodeno igralište Moj vrt 2+ - Baby Center internet trgovina
0
INTEX vodeno igralište Moj vrt 2+
679,99 KN 849,99 KN
REDOVNA CIJENA 849,99 KN
20%

VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM

679,99 KN

Vrijedi od 20.07.2022 do 22.08.2022

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 1025646

 • Dimenzije: 290 x 180 x 104 cm
 • Preporučena dob: 2+ god
 • Proizvod se mora koristiti pod stalnim nadzorom odrasle osobe
 • UPOZORENJE: Nije primjereno za djecu mlađu od 2 god
Centar za igru na napuhavanje - moj vrt. Pruža mnogo zabave i mogućnosti za igranje. Može se izravno povezati s vrtnom cijevi. Bazen ima otvor za odvodnju, tako da se može brzo isprazniti ako je potrebno. Pretvorite svoj vrt u prekrasno vodeno igralište. Preporučeno za djecu u dobi od 2+ godine.

Informacije o proizvodu:
 • Dimenzije: približno 290x180x104 cm
 • Materijal: PVC
 • Maksimalna nosivost tobogana je do 50 kg


 • Preporučeno za dob: 2+ god.

  UPOZORENJE:proizvod se smije koristiti samo pod nadzorom dorasle osobe. Nikada ne puštajte dijete bez nadzora – opasnost od utapljanja. Djeca se mogu utopiti u vrlo maloj količini vode. Kada nije u upotrebi, ispraznite bazen.

  Proizvod postavite na tlo. Ne postavljajte na površine koje nisu u razini poda. Proizvod ne koristite u blizini vatre. Proizvod se ne smije stavljati direktno na beton, asfalt niti drugu grubu tvrdu površinu. Namijenjeno isključivo upotrebi u kućanstvu. Za upotrebu na otvorenom.
  KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.