Izberite poslovalnico za prevzem
0
JANE komplet Crockery Set abc 070223C01
REDOVNA CIJENA
114,99 KN

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 743501

  • Komplet od 5 dijelova
  • Može se koristiti u mikrovalnoj
  • Ručno ili strojno pranje
Jane ABC set za jelo bit će omiljeni pomagač vašem mališanu prilikom učenja na samostalne obroke. Set s veselim motivima spremno čeka da počne pomagati vašem mališanu kod prvih okusa.

Simpatičan set za jelo, uključuje tanjur i zdjelicu sa neklizajućim dnom, šalicu i žličicu i vilicu. Set za jelo dolazi u prekrasnom pakiranju i biti će idealan poklon za mališane.

Značajke:
Sadrži 1 tanjur, 1 zdjelicu, 1 čašu, te žlicu i vilicu
Može se podgrijavati u mikrovalnoj pećnici
Jednostavno čišćenje: ručno ili strojno pranje
Pogodno za korištenje od 4+ mjeseci
Tanjuri i šalice imaju neklizajuću podlogu; što će spriječiti klizanje pribora za jelo sa stola
Vilica sa zaobljenim vrhovima
Šalica s ručkom
Idealan poklon
Materijal: Melamin
100% siguran proizvod
Ne sadrži: BPA, pvc, folfate, olovo

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.