JOOLZ košara za kolica Hub + awesome anthracite 900266 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
JOOLZ košara za kolica Hub + awesome anthracite 900266
2.199,99 KN
REDOVNA CIJENA
2.199,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1044868

Boje

JOOLZ košara za kolica Hub + timeless taupe 900291JOOLZ košara za kolica Hub + brilliant black 900261JOOLZ košara za kolica Hub + gorgeous grey 900211JOOLZ košara za kolica Hub + awesome anthracite 900266JOOLZ košara za kolica Hub + marvellous green 900221
  • Košara za kolica Joolz Hub +,
  • errgonomska
  • zračni jastuk
  • veliki krović sa zaštitom od UPF 50+,
  • Okvir kolica prodaje se zasebno,
  • Garancija: 2 godine.
Košara omogućuje korištenje kolica Joolz Hub + od rođenja. Prostrani, izuzetno ugodan oblik omogućuje bebi dovoljno prostora za ležanje i uživanje u mirnom drijemanju u pokretu. Joolz Hub + košaru lako je pričvrstiti na vaša Joolz Hub + kolica i pogodna je za djecu od 0 do 6 mjeseci.

Dolazi s udobnim zračnim jastukom i ima prošireni krovni otvor koji štiti vaše dijete u sunčanim danima . Krovni otvor također ima prozirnu ventilaciju koja osigurava protok zraka, tako da će vašoj bebi olakšati istraživanje svijeta kada ste vani.Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.