JOOLZ Košara za kolica Hub + brilliant black - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
JOOLZ Košara za kolica Hub + brilliant black
2.199,99 KN
REDOVNA CIJENA
2.199,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 968571

Boje

JOOLZ Košara za kolica Hub + timeless taupeJOOLZ Košara za kolica Hub + brilliant blackJOOLZ Košara za kolica Hub + gorgeous greyJOOLZ Košara za kolica Hub + marvellous green
  • Košara za kolica Joolz Hub +,
  • ergonomska
  • zračni jastuk
  • veliki krović sa zaštitom od UPF 50+,
  • Okvir kolica prodaje se zasebno,
  • Garancija: 2 godine.
Košara omogućuje korištenje kolica Joolz Hub + od rođenja. Prostrani, izuzetno ugodan oblik omogućuje bebi dovoljno prostora za ležanje i uživanje u mirnom drijemanju u pokretu. Joolz Hub + košaru lako je pričvrstiti na vaša Joolz Hub + kolica i pogodna je za djecu od 0 do 6 mjeseci.

Dolazi s udobnim zračnim jastukom i ima prošireni krovni otvor koji štiti vaše dijete u sunčanim danima . Krovni otvor također ima prozirnu ventilaciju koja osigurava protok zraka, tako da će vašoj bebi olakšati istraživanje svijeta kada ste vani.




AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.