JOOLZ torba za potrepštine green 560050 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
JOOLZ torba za potrepštine green 560050
1.099,99 KN
REDOVNA CIJENA
1.099,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 1076699

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • Suistanable kolekcija izrađena od recikliranih plastičnih boca
  • Ruksak za kolica
  • Pretinac za 15" prijenosno računalo
  • Termo pretinac za bočicu
  • Udobna podloga za previjanje
Milijuni plastičnih boca bacaju se svaki dan. Ali, što ako se te boce mogu iskoristiti za stvaranje lijepih stvari? To smo mi učinili!
Pozdravite novu Joolz kolekciju ruksaka napravljenu od recikliranih plastičnih boca.
Korak po korak, Joolz želi osnažiti sljedeću generaciju roditelja da stvore ljepši svijet za svoju djecu i sebe. Zato recikliranom plastičnom otpadu daju novi život. Napravite trajno ulaganje u svoju obitelj i planet.
Iskoristite najbolje iz oba svijeta uz naš novi Joolz ruksak. Nosite sve što vam treba dok ujedno brinete o okolišu. Ovaj moderan ruksak napravljen je od 33 reciklirane plastične boce i sadrži sve potrebne pretince. Koliko je to cool? Održiv, moderan i super udoban ruksak.

Ima mnoštvo pretinaca u koje možete smjestiti sve osnovne potrepštine za bebu, kao i 15" prijenosno računalo, s lakim pristupom s gornje i bočne strane. Dodali smo čak i kopču za zaštitu od krađe️, tako da sve vaše stvari ostaju na sigurnom. Termo pretinac u koji možete spremiti bočice čiji će sadržaj tako ostati dugo topao ili pak hladan. I — iznenađenje! — uključena je i udobna prostirka za presvlačenje.

Ruksak možete nositi u ruci ili na leđima, a ako trebate pojačati svoje roditeljske supermoći i odmoriti ramena, ruksak možete jednostavno pričvrstiti na vaša Joolz kolica.

Kompatibilno sa modelima Joolz kolica: Day, Day3, Day+, Geo, Geo2, Hub, Hub+.

NAPOMENA: kolica se prodaju posebno.AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.