KLEIN metla za farmu N6642 - Baby Center internet trgovina
0
KLEIN metla za farmu N6642
REDOVNA CIJENA
37,99 KN 5,04 €

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 06093

UPOZORENJE! Proizvod je igračka i može se koristiti samo kao igračka. Igračka nije primjerena za djecu mlađu od 3 godine zbog sitnih dijelova koje dijete može odlomiti i progutati (opasnost od gušenja). Roditeljima savjetujemo da nadziru djecu u igri. Prije nego igračku date djetetu uklonite svu ambalažu, plastične vrećice i dodatke kao što su etikete, vrpce, spajalice, konopce te ih odgovarajuće bacite. Sačuvajte ove informacije za kasnije korištenje.
Prava metla napravljena za djecu pa i oni mogu pomagati kod kućanskih poslova. Klein je jedan od vodećih europskih proizvođača igračaka koje oponašaju svijet odraslih. Proizvodi Klein potiču razvoj djece posebno u područjima vještina, znanja, inteligencije te društvenih vještina. Proizvodi su sigurni, kvalitetno napravljeni i pomno oblikovani, a uz to su vrlo zabavni.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.