Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

KLEIN set za frizera Braun 5855

Redovna cijena
229,99 Kn
  • Frizerski set
  • U plastičnom kovčegu s ručkama
  • Dob: 3+ god
Klein je jedan od vodećih europskih proizvođača igračaka koje oponašaju svijet odraslih. Proizvodi Klein potiču razvoj djece posebno u područjima vještina, znanja, inteligencije te društvenih vještina. Proizvodi su sigurni, kvalitetno napravljeni i pomno oblikovani, a uz to su vrlo zabavni.
Set za frizere sadrži sušilo kose, uvijače i pribor za uređivanje kose. Tu su još i ogledalo i imitacija parfema i šminke. Sušilo za kosu radi na baterije (1 baterija R6, nije priložena). Nakon igre se sve može pospremiti u praktičan kovčeg s ručkama za prenošenje.
Dob: 3+ god
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.