LÄSSIG dekica Garden Explorer 100x100 green - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LÄSSIG dekica Garden Explorer 100x100 green
309,99 KN
REDOVNA CIJENA
309,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 914230

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • Dekica
  • Dimenzije: 100 x 100 cm
  • Sastav: 30% pamuk i 70% bambusova vlakna (viskoza)
Svi Lässig proizvodi dizajnirani su posebno za potrebe majke i djeteta, funkcionalni, moderni i prije svega napravljeni od visoko kvalitetnih materijala koji ne sadrže PVC, ftalate, nikal i kadmij.

Prekrasna, mekana dekica, veličine 100 x 100 cm pogodna je za bebe i malu djecu: kao podloga za mijenjanje pelena, za puzanje i igranje, kao pokrivač za krevetić ili kolica.
Sastav: 30% pamuk i 70% bambusova vlakna (viskoza).
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.