LÄSSIG tetra pelena l, boy, 80 x 80 cm, 3 kom Heavenly soft Swaddle garden explorer boy - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LÄSSIG tetra pelena l, boy, 80 x 80 cm, 3 kom Heavenly soft Swaddle garden explorer boy
209,99 KN
REDOVNA CIJENA
209,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 914227

  • Tetra pelene
  • Tri različite boje
  • 100% pamuk
  • Moderne, mekane i iznimno prozračne
  • Dimenzije: 80 cm x 80 cm
Svi Lässig proizvodi dizajnirani su posebno za potrebe majke i djeteta, funkcionalni, moderni i prije svega napravljeni od visoko kvalitetnih materijala koji ne sadrže PVC, ftalate, nikal i kadmij.

Dimenzije pelene: 80 x 80 cm, materijal: 30% pamuk, 70% viskoza (bambusova vlakna). Standard 100 OEKOTEX ®.
Pelena Lässig je izuzetno prozračna, pogodna za upotrebu kao podložak u kolicima, na stolovima za previjanje, krevetićima i kao pokrivač.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.