LEGO® CREATOR LEGO® Creator 31107 istraživačka svemirska letjelica explorer - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LEGO® CREATOR LEGO® Creator 31107 istraživačka svemirska letjelica explorer
419,99 KN
REDOVNA CIJENA
419,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 928961

  • Za dob: 8+ god
  • Sadrži dijelova: 510
Otkrij zvjezdanu zabavu u istraživačkom svemirskom roveru!
Prikupljaj uzorke robotskom rukom, a onda rukom dizalice postavi robota na krov kada putuješ. Ajme, gle onog svemirca! Poslije pretvori rover u svemirsku bazu za istraživanje Marsa ili drugih novih planeta, pretvori ga u svemirsku letjelicu ili stvori nešto novo iz svoje mašte.
Lansiraj se u svemir u nevjerojatnom kompletu 3-u-1.

Pustolovine čekaju mlade istraživače svemira u kompletu igračaka LEGO® Creator 3in1 Istraživački svemirski rover (31107). 
Djeca će uživati u vožnji u detaljnom roveru s kabinom, laboratorijem i prostorom za boravak, funkcionalnom rukom dizalice i ovjesom te malim robotom s pomičnim rukama, figurom svemirca koja se može složiti i figuricom astronauta koji budi maštu i pokreće igru. 

Kreativna igra s drugog planeta 
Djeca mogu uživati u 3 različita iskustva slaganja i igre uz komplet igračaka iz serije LEGO Creator 3in1, Mogu sastaviti istraživački svemirski rover, a onda ga pretvoriti u svemirsku bazu s manjim svemircem ili svemirskim letačem. A mogu i otkriti nove strasti te sastaviti nešto potpuno novo. 

Otvoreni modeli i zabava 
Raznoliki kompleti iz serije LEGO Creator 3in1 potiču djecu na maštovitu igru detaljnim i realističnim modelima. Djeca svih dobi mogu uživati u beskrajnim mogućnostima slaganja modela i igre dok razvijaju kreativnost. Inspirativni kompleti savršeni su božićni ili rođendanski pokloni za djecu.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.