LEGO® STAR WARS™ LEGO® Star Wars™ 75317 Mandalorijanac i dijete - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
LEGO® STAR WARS™ LEGO® Star Wars™ 75317 Mandalorijanac i dijete
169,99 KN
REDOVNA CIJENA
169,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 938781

  • Za dob: 10+ god
  • Sadrži dijelova: 295
Složi nevjerojatne verzije 2 najpopularnija lika iz serije Ratovi zvijezda: Mandalorijanac u seriji LEGO® BrickHeadz™!
Stavi pušku na leđa Mandalorijanca i blasterski pištolj u ruku tog lovca na nagrade. Spreman je za bitku! Sastavi lebdeća kolica za Dijete i namjesti mu uši tako da pokazuje sreću i tugu. Uz oba modela za slaganje dolazi podloga, pa možeš ponosno izložiti svoje kreacije.

Podsjetite se legendarnih priča iz serije Ratovi zvijezda: Mandalorijanac uz zabavnu igračku za slaganje za kreativnu djecu, koja sadrži verzije Mandalorijanca i Djeteta iz serije LEGO® BrickHeadz™ (75317). Obožavatelji će sigurno primijetiti autentične detalje kao što su prepoznatljivo oružje Mandalorijanca, blasterska puška i blasterski pištolj. Dijete ima podesive uši, pa može izgledati kao da je sretno ili tužno, a sjedi u kolicima koja „lebde” na 4 prozirna LEGO elementa.

Izazovni modeli, fora ukrasi
Izvanredna igračka za slaganje sjajan je dodatak zbirci svih obožavatelja Ratova zvijezda. Zabavit će se i ako ju slažu sami i u društvu prijatelja i obitelji, a obje LEGO figure za slaganje imaju podlogu na kojoj privlače poglede svih.

Vrhunski pokloni
Grupacija LEGO proizvodi modele legendarnih zvjezdanih brodova, vozila, lokacija i likova iz svijeta legendarnih Ratova zvijezda još od 1999. LEGO Star Wars sada je njihova najuspješnija tema koja se sastoji od mnogo različitih poklona za rođendan, blagdane i iznenađenja koji će oduševiti ljude svih dobi.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.