MAST košara za kolica M4 beige MA-CA02 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
MAST košara za kolica M4 beige MA-CA02
1.469,99 KN
REDOVNA CIJENA
1.469,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 968526

Boje

MAST košara za kolica M4 beige MA-CA02MAST košara za kolica M4 grey/black MA-CA03
 • Košara je primjerena za kolica MAST M4.
 • Kolica se kupuju odvojeno
 • UV zaštita sa ZF 50+
 • Maksimalna prozračnost
 • Jednostavno postavljenje i odstranjivanje
 • Jednostavno pranje i održavanje
Za udobne i bezbrižne šetnje s Vašim novorođenčetom
Košara je primjerena za kolica MAST M4.

Kolica se kupuju odvojeno.

Košaru možete jednostavno odstraniti s okvira kolica, jednom samom rukom, pomoću dva gumba na adapterima.

Izuzetna prozračnost
Košara je oblikovana na način da bebi pruža čim udobniju i opušteniju vožnju. Mrežasti otvor na stražnjem dijelu krovića košare omogućuje lakši protok zraka, a dno košare i madrac osiguravaju dodatnu ventilaciju. Otvor na dnu košare doprinosi boljem protoku zraka, sprječava zadržavanje vlage te osigurava udoban i miran odmor Vašeg mališana. Prozračni madrac sastoji se od dva dijela: prvi je sloj od memorijske pjene s dodatnim rupicama za sprečavanje gušenja, a deblji je u području glave negoli u području nogu. Drugi je sloj od 3D materijala 1 cm debljine, a njegov oblik saća osigurava optimalnu prozračnost.

UV zaštita
Košara pruža Vašoj bebi dvostruku UV zaštitu. Otvor je zaštićen produžetkom gornjeg dijela tkanine, što omogućuje zaštitu od sunčevih zraka i od nepoželjnih insekata. Mrežasta tkanina sa ZF 50+ pruža dodatnu zaštitu od UV zraka, a postavlja se na košaru u nekoliko jednostavnih koraka. Kada Vam dodatna zaštita nije potrebna, tkaninu možete jednostavno pospremiti u džep na košari.

Udobnost i održavanje
Kada je košara postavljena na okviru kolica MAST M4, jedna je od najviših košara na tržištu. Roditeljima to omogućuje jednostavno polaganje i uzimanje djeteta iz košare. Unutarnja je tkanina košare od mekanog i udobnog materijala. Tkaninu možete jednostavno odstraniti i oprati u perilici rublja na niskoj temperaturi.

Što je uključeno:
 • MAST M4 košara za novorođenče
 • Tkanina s UV zaštitom

  Uporaba
  Košara je primjerena od rođenja do 9 kilograma (76 cm), odnosno do trenutka kada se dijete počinje samostalno dizati pomoću ruka i koljena (što nastupa prije).

  Dimenzije
  S otvorenim krovićem: 82 cm (D) x 20 cm (Š) x 44 (V)
  Težina: 3,2 kg
 • AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.