Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

MAXI COSI autosjedalica grupa 0+/1 Pearl Pro 2 i-Size authentic graphite 8797550120

Redovna cijena
2.249,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
Informativna raspoloživost u trgovinama
Baby Center HR02 Zagreb Žitnjak
Baby Center HR14 Požega
  • Autosjedalica grupe 0+/1
  • I-size sigurnost
  • U vozilo namjestite s isofix bazom FamilyFix3 (kupuje se posebno)
  • 4 položaja sjedala za odmor i spavanje
  • Zaštita od bočnih udara
  • Visina naslona za glavu i pojasevi jednostavno se namještaju
  • Navlaka se skida i može se prati
  • Dimenzije: V 50-59,5 x D 61 x Š 47,5 cm
  • Težina: 7,55 kg
  • Garancija 2 god
Udobnost i najviši sigurnosni standardi kombinirani su u jedan proizvod Pearl Pro2. Prikladna za malu djecu od 6 mjeseci do 4 godine, ova Maxi-Cosi autosjedalica nudi jedinstvenu kombinaciju pjene visoke gustoće i mekanih presvlaka.

Namještanje

Namještanje autosjedalice Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size je lakše nego što mislite!

Prvo postavite FamilyFix3 bazu s ISOFIX konektorima u automobil. Zatim postavite autosjedalicu Pearl Pro2 i-Size na podnožje baze jednostavnim "klikom". Baza će vas obavijestiti svaki put kad se vaše dijete pravilno namjesti i kada ste spremni za putovanje!

Vizualni prikaz i zvučni signal potvrđuju da je dječja autosjedalica pravilno namještena i učvršćena Sigurnost

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size u skladu je s najnovijom europskom sigurnošću Standard i-Size za poboljšanu sigurnost, Pearl Pro2 i-Size pruža bolju zaštitu glave, vrata i tijela i omogućuje vožnju u smjeru suprotnom od vožnje, do djetetovih 105 cm (približno 4 godine).

Prvorazredna udobnost za vaše dijete do 4 godine

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size dizajnirana je kao dugotrajna udobna autosjedalica. Zahvaljujući udobnom jastuku koji se može koristiti do 2 godine, nudi najbolju udobnost za dijete.

Jastuk Comfort ima dvije strane kako bi osigurao najbolju temperaturu za vaše dijete. Ljeti osigurava prozračnost, a zimi mekan i topli pokrivač. > Osim sigurnosti i jednostavnosti upotrebe, Pearl Pro2 lako se prilagođava! Sva 4 položaja za sjedenje i odmaranje mogu se postaviti bez obzira na smjer vožnje. Inovativni Easy-Out remen ostaje otvoren i olakšava pričvršćivanje vašeg malog putnika. Kad vaše dijete sjedne na udobno, meko podstavljeno sjedalo, spremni ste za početak putovanja.

Nnavlaka koja se skida

Bez obzira što se dogodi na putu, navlaka se može oprati u perilici rublja i lako se uklanja.

Sistem putovanja

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size kompatibilna je s FamilyFix3 bazom, koja odgovara i autosjedalicama Pebble Pro i-Size, Coral i sigurnosnom krevetiću Jade.

Ovi su elementi dizajnirani da se savršeno nadopunjuju i mogu se kupiti zasebno u bilo kojem trenutku. Korištenje Maxi-Cosi Jade krevetića, dječje autosjedalice Coral ili Pebble Pro i-Size kao autosjedalice za novorođenče, a zatim prelazak na Pearl Pro2 i-Size osigurat će sigurno putovanje od rođenja do otprilike 4 godine starosti.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.