MAXI COSI Autosjedalica i-size 67-105 cm i-Size Pearl Pro 2 authentic black - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
MAXI COSI Autosjedalica i-size 67-105 cm i-Size Pearl Pro 2 authentic black
2.249,99 KN
REDOVNA CIJENA
2.249,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 932771

  • Autosjedalica grupe 0+/1
  • I-size sigurnost
  • U vozilo namjestite s isofix bazom FamilyFix3 (kupuje se posebno)
  • 4 položaja sjedala za odmor i spavanje
  • Zaštita od bočnih udara
  • Visina naslona za glavu i pojasevi jednostavno se namještaju
  • Navlaka se skida i može se prati
  • Dimenzije: V 50-59,5 x D 61 x Š 47,5 cm
  • Težina: 7,55 kg
  • Garancija 2 god
Udobnost i najviši sigurnosni standardi kombinirani su u jedan proizvod Pearl Pro2. Prikladna za malu djecu od 6 mjeseci do 4 godine, ova Maxi-Cosi autosjedalica nudi jedinstvenu kombinaciju pjene visoke gustoće i mekanih presvlaka.

Namještanje

Namještanje autosjedalice Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size je lakše nego što mislite!

Prvo postavite FamilyFix3 bazu s ISOFIX konektorima u automobil. Zatim postavite autosjedalicu Pearl Pro2 i-Size na podnožje baze jednostavnim "klikom". Baza će vas obavijestiti svaki put kad se vaše dijete pravilno namjesti i kada ste spremni za putovanje!

Vizualni prikaz i zvučni signal potvrđuju da je dječja autosjedalica pravilno namještena i učvršćena Sigurnost

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size u skladu je s najnovijom europskom sigurnošću Standard i-Size za poboljšanu sigurnost, Pearl Pro2 i-Size pruža bolju zaštitu glave, vrata i tijela i omogućuje vožnju u smjeru suprotnom od vožnje, do djetetovih 105 cm (približno 4 godine).

Prvorazredna udobnost za vaše dijete do 4 godine

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size dizajnirana je kao dugotrajna udobna autosjedalica. Zahvaljujući udobnom jastuku koji se može koristiti do 2 godine, nudi najbolju udobnost za dijete.

Jastuk Comfort ima dvije strane kako bi osigurao najbolju temperaturu za vaše dijete. Ljeti osigurava prozračnost, a zimi mekan i topli pokrivač. > Osim sigurnosti i jednostavnosti upotrebe, Pearl Pro2 lako se prilagođava! Sva 4 položaja za sjedenje i odmaranje mogu se postaviti bez obzira na smjer vožnje. Inovativni Easy-Out remen ostaje otvoren i olakšava pričvršćivanje vašeg malog putnika. Kad vaše dijete sjedne na udobno, meko podstavljeno sjedalo, spremni ste za početak putovanja.

Nnavlaka koja se skida

Bez obzira što se dogodi na putu, navlaka se može oprati u perilici rublja i lako se uklanja.

Sistem putovanja

Maxi-Cosi Pearl Pro2 i-Size kompatibilna je s FamilyFix3 bazom, koja odgovara i autosjedalicama Pebble Pro i-Size, Coral i sigurnosnom krevetiću Jade.

Ovi su elementi dizajnirani da se savršeno nadopunjuju i mogu se kupiti zasebno u bilo kojem trenutku. Korištenje Maxi-Cosi Jade krevetića, dječje autosjedalice Coral ili Pebble Pro i-Size kao autosjedalice za novorođenče, a zatim prelazak na Pearl Pro2 i-Size osigurat će sigurno putovanje od rođenja do otprilike 4 godine starosti.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.