Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

MAXI COSI autosjedalica i-size 100-150 cm Kore Pro i-Size red 8741600120

Redovna cijena
2.049,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
  • Za dijete od 3,5 god do 12 god
  • Namještanje sistemom ISOFIX
  • Prozračne tkanine
  • Bočna zaštita od udara Plus
  • Ispunjava sigurnosni standard: ECE R129 (i-Size)
  • Istovremeno prilagođavanje širine i visine
  • Raste s vašim djetetom
Maxi-Cosi Kore Pro i-size autosjedalica je s karakteristikama koje su korisne i roditeljima i djeci.
Prikladna za dijete od otprilike 3,5 do 12 godina (100 - 150 cm), Kore Pro udovoljava svim najnovijim sigurnosnim standardima i-Size i opremljena je Side Impact Protection Plus zaštitom od bočnih udara.
Visina naslona se brzo i lako prilagođava samo jednom rukom, uz jednostavan pristup sa sjedala. Kore Pro se prilagođava u širinu i visinu tako da odgovara djeci svih veličina.
Sjedalo je izrađeno od prozračnih bambusovih tkanina koje pomažu u regulaciji temperature, bez pregrijavanja u vrućim danima i na dugim putovanjima.

Maxi-Cosi Kore Pro može se postaviti u većinu vozila uz korištenje ugrađenih ISOFIX konektora ili uz sigurnosni pojas vozila u 3 točke učvršćivanja. Uz to, Kore Pro može zapravo otkriti kada vaše dijete sjedi na autosjedalici te osvijetliti kopču, omogućujući djetetu da se automatski zakopča čak i noću ili u uvjetima sa slabim osvjetljenjem.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.