MAXI COSI Autosjedalica i-size 100-150 cm Morion basic black - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
MAXI COSI Autosjedalica i-size 100-150 cm Morion basic black
1.119,99 KN 1.399,99 KN
Redovna cijena 1.399,99 KN
-20%

VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM

1.119,99 KN

Vrijedi od 11.01.2022 do 01.02.2022

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 969890

Boje

MAXI COSI Autosjedalica i-size 100-150 cm Morion basic blackMAXI COSI Autosjedalica i-size 100-150 cm Morion basic redMAXI COSI Autosjedalica i-size 100-150 cm Morion basic blue
 • Za djecu visine od 100 do 150 cm
 • Dob otprilike 3,5 - 12 godina
 • Naslon za glavu podesiv po visini
 • Naslon za leđa podesiv u 4 položaja
 • Postavljanje s isofix-om
 • Indikator pravilnog postavljanja
 • Korištenje sa pojasom u 3 točke učvrščivanja
 • Mekane podstavljene tkanine za udobno sjedenje
 • Ugrađena bočna zaštita za glavu i vrat
 • Periva presvlaka
 • Garancija: 2 godine
Autosjedalica Morion je namijenjena djeci visine od 100 do 150 cm ili približno od 3,5 do 12 godina.
Morion je savršeno prilagođen najvišim sigurnosnim standardima, tako da vi kao roditelj možete biti sigurni da će vaše dijete biti potpuno sigurno u automobilu.

Djeca tako brzo rastu! Uz Maxi-Cosi Morion i-Size dobivate praktičnu, jednostavnu autosjedalicu koju je njemačka organizacija Stiftung Warentest (STIWA) ocijenila s 4 zvjezdice. Morion i-Size nudi najviše sigurnosne standarde i-Size (R129) do 12 godina.Morion i-Size funkcionalna je autosjedalica koja ne ugrožava sigurnost. Morion i-Size autosjedallica opremljena je ISOFIXom za jednostavno i brzo postavljanje autosjedalice u automobil.Postavljanje

Morion i-Size se uz korištenje ISOFIX-a vrlo jednostavno postavlja u automobilu. Za pravilno postavljanje provjerite korisnički priručnik Maxi-Cosi Morion.

Vaše dijete je okrenuto u smjeru vožnje Autosjedalica je namještena na zadnjem sjedištu vašeg automobila u smjeru vožnje pomoću Isofix-a. Zahvaljujući indikatoru pravilnog postavljanja ste sigurni da je autosjedalica ispravno postavljenja na sjedištu automobila. Uz pojas u 3 točke učvrščivanja vaše dijete je sigurno i udobno smješteno u autosjedalici.Sigurnost

Maxi-Cosi Morion i-Size zadovoljava najviše i najnovije sigurnosne standarde i-Size, nudi maksimalnu sigurnost za vaše dijete i usredotočuje se prvenstveno na pojačanu bočnu zaštitu. Ova praktična autosjedalica grupe 2/3 ne ugrožava sigurnost, iako dijete raste!
Morion i-Size vam pomaže u pronalaženju ispravnog položaja naslona za glavu i naslona za leđa. Na obje strane naslona nalazi se ljestvica koja označava točan položaj prema visini vašeg djeteta.Pogledajte video:

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.