MAXI COSI Autosjedalica i-size 40-75 cm Tinca essen graphite - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
MAXI COSI Autosjedalica i-size 40-75 cm Tinca essen graphite
1.349,99 KN
REDOVNA CIJENA
1.349,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 932768

Boje

MAXI COSI Autosjedalica i-size 40-75 cm Tinca essen blackMAXI COSI Autosjedalica i-size 40-75 cm Tinca essen blueMAXI COSI Autosjedalica i-size 40-75 cm Tinca essen graphite
  • Primjereno za visinu djeteta: 45 do 75 cm, do težine 12 kg
  • Lagana za prenošenje (3,2kg)
  • i-Size, za veću sigurnost
  • Veliki UV krović
  • Namješta se uz pojas vozila u 3 točke učvršćivanja ili s bazom Family Fix2
  • Vožnja u smjeru obrnutom od smjera vožnje
  • Garancija 2 god
Maxi Cosi Tinca autosjedalica je zasnovana na standardu i-Size, što pruža visoku razinu sigurnosti. Tinca je namijenjena djeci visine od 45 do 75 cm, a zahvaljujući ergonomskom umetku s jastukom ispod glave, dijete ima zdrav i udoban ležeći položaj.

Ova autosjedalica ima sustav bočne zaštite i neovisni suncobran kako bi djetetu olakšali putovanje u vrućim danima.

Karakteristike

Nadstrešnica za sunce

Maxi Cosi Tinca ima veliki krović koji se neovisno prilagođava - od fleksibilnog materijala opremljenog UV 50 filterom, tako da beba može uživati u visokoj zaštiti od sunca kad se za tim ukaže potreba.

Umetak za novorođenčad

Dvodijelni umetak za novorođenčad sastoji se od jastuka za glavu, uz pomoć kojeg se dijete namješta u optimalnom, zdravom položaju. Uložak je vrlo mekan, tako da će svako dijete moći uživati u najvišoj razini udobnosti. Kako dijete raste, možemo postepeno rastaviti jastučić.

Dodatna zaštita

Tinca ima dodatnu zaštitu od bočnih udara. To znači da njegova konstrukcija uključuje materijal koji apsorbira udarce i energiju nastalu prilikom sudara.

Udobna presvlaka

Presvlaka je podstavljena i izrađena je od visokokvalitetnih materijala, tako da je Tinca izuzetno udobna za svako dijete - čak i tijekom duljih ljetnih putovanja kada je dijete izloženo znojenju ili pregrijavanju. Navlaka je uklonjiva i može se prati na 30 stupnjeva C.

Lagani dizajn
Lagani dizajn je velika prednost autosjedalice, Tinca teži samo 3,2 kg. Zahvaljujući tome, može se lako premjestiti iz točke A u točku B bez nepotrebnog napora.

Postavljanje

Maxi Cosi Tinca vrlo se jednostavno postavlja - u vozilo se učvršćuje pomoću sigurnosnih pojaseva vozila u 3 točke, a po želji se mogu koristiti i Isofix priključci za koje je potrebna baza. Tinca je kompatibilna s Family Fix 2 bazom, što namještanje autosjedalice čini još intuitivnijim zahvaljujući vizualnim pokazateljima.

Sistem putovanja

Ova autosjedalica omogućuje vam slaganje sistema putovanja - pričvršćuje se na konstrukcije mnogih kolica.


AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.