MAXI COSI ljuljačka Kori blue 2835720110 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
MAXI COSI ljuljačka Kori blue 2835720110
1.099,99 KN
REDOVNA CIJENA
1.099,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 851385

  • Dječja njihaljka 2 u 1 (njihaljka ili fiksno sjedalo)
  • Primjereno od rođenja do pribl. 9 kg
  • Posebno lagani aluminijski okvir
  • Kompaktno sklapanje
  • Mekana potpora novorođenčetu
  • Težina 2,2 kg
Popularni proizvođač dječjih autosjedalica Maxi-Cosi sada širi svoju ponudu novim proizvodima za dom, tako da vas Maxi-Cosi prati ne samo na putu, već i kod kuće.

Maxi Cosi Kori lagana je ljuljačka s odgovarajućom potporom, udobna za vaše mališane. Kora je opremljena vrlo mekanim umetkom izrađenim od visokokvalitetnih materijala. Tako ćete bebu ugodno ljuljati od rođenja do 9 kilograma

Kori ljuljačku možete namjestiti jednom rukom u 3 različita položaja. Prijelaz s moda ljuljačka za bebe na fiksno sjedalo moguć je u bilo kojem trenutku. Kora je vrlo lagana (samo 2,3 kg) i može se kompaktno sklopiti. Zahvaljujući laganom dizajnu, možete ju jednostavno smjestiti bilo gdje u svom domu ili ju ponijeti sa sobom na putovanje. Kvalitetni materijali čine Kori dovoljno jakom za najaktivniju dojenčad. Navlaka sjedala uz patentni zatvarač lako se uklanja i čisti u perilici rublja.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.