MODU Explorer set, žuti - Baby Center internet trgovina
0
MODU Explorer set, žuti
164,57 € 1.239,99 Kn
REDOVNA CIJENA
164,57 € 1.239,99 Kn

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 2 do 4 radnih dana

Šifra (SKU): 965001

 • U kutiji dolazi: 5 x kocke, 10 x spojnice, 4 x kotači, 1 x knjižica s idejama
 • Elementi: 20 kom
 • Kreacije: više od 8 mogućnosti
 • Za dob: 0 – 8 godina
 • Materijali: EVA pjena & ABS
IGRAČKE S KOJIMA JE SAMO MAŠTA OGRANIČENJE
Kocke koje pomažu djeci u razvoju, i razvijaju se kako djeca rastu

Igračke koje su izdržljive, sigurne i osim toga osiguravaju da vaše dijete kroz aktivnu igru razvija svoje motoričke sposobnosti. Igračke koje će trajati godinama i koje su poticajne za bebe od 6 mjeseci pa sve do dobi od 6 godina? To je san svakog roditelja. Ali postoji li? Naravno!
Ne tražite dalje, jer MODU je ono što tražite.

MODU je modularni sustav kocki koje možete međusobno povezati i graditi sve vrste konstrukcija te igrati razne igre.

Elegantne su i čiste, u neutralnim osnovnim bojama, s malim naglascima u boji. Odmah se vidi po tom minimalističkom dizajnu: MODU ima skandinavske korijene. U Kopenhagenu ga je razvio tim mladih ljudi, koji su stvarajući modularne kocke, imali samo jedan cilj na umu: dizajnirati izdržljivu i razigranu igračku, koje pomaže djeci da razviju i održavaju svoje motoričke sposobnosti.

To su razlozi zbog kojih roditelji vole MODU kocke, ali zašto djeca obožavaju MODU kocke?

1. SVE MOŽE I SVE IDE ZAJEDNO!
Mekane kocke mogu se međusobno povezivati u beskrajnom broju kombinacija, prema fiksnim planovima ili samo pomoću vaše mašte. A to je bitno djeci!
Jedno dijete će željeti slijediti plan za izgradnju fantastične rakete, dok će drugo neće željeti ništa više nego izgraditi umjetničko djelo iz svoje mašte.
MODU nema čvrsta osnovna pravila, ili još bolje: s mekim blokovima i odvojenim kotačima i spojnicama, svako dijete može igrati svoju omiljenu igru. No, ono što je sigurno, to je da se svi aktivno igraju i da im pomaže rasti!

2. AKTIVNA IGRA POMAŽE U ODRASTANJU
Kad se djeca igraju, grade, stvaraju i izmišljaju građevine s MODU kockama, razvijaju motoričke vještine. To je zato što djeca često koriste cijelo tijelo za izgradnju kreacije. Oni se protežu, dižu, okreću i sklapaju komade zajedno – i tako razvijaju svoje motoričke sposobnosti. Ovaj način igranja zovese aktivna igra, a dijete ima puno koristi od njega tijekom svog fizičkog razvoja.
Cijelo to vrijeme, djeca ne primjećuju da uče, jer su sretna što mogu uživati u potpunosti – tijelom i dušom- u mekanim kockama koje se ne mogu potrgati!

3. UZ MODU STJEČETE PRIJATELJE
Upravo zato što su modularne kocke MODU toliko svestrane, djeca vrlo različite dobi mogu se savršeno igrati zajedno. Veliki brat gradi lijepu hodalicu za bebe, s kojom njegova mlađa sestra može naučiti hodati.
Bake i djedovi, koji su u potrazi za igračkama s kojima se svi njihovi unuci mogu igrati, naći će u MODU upravo ono što traže. Zato što njihova šestogodišnja unuka stvara toranj zajedno sa svojim trogodišnjim nećakom. U međuvremenu njihov četverogodišnji unuk brzo uči, zahvaljujući MODU- u, da lakše može zadržati ravnotežu na klimavom mostu kada drži za ruku većeg suigrača. Ili ruku bake ili djeda, naravno!

A ŠTO JE SA SIGURNOŠĆU I EKOLOGIJOM?
Dizajneri MODU-a ovo su pretvorili u jednu od svojih najvažnijih točaka. Stvorili su igračke s kojima se djeca mogu dugo igrati, čak i godinama. Na odgovoran način jer su meke kocke MODU izrađene od ekološkog materijala. Odabrali su 100% reciklirajuću ABS plastiku za spojnice, bezopasnu EVA pjenu za kocke i sve je bez ftalata i BPA te je odobreno u EN71 kategoriji!
Siguran je, izdržljiv, ekološki i s njim ćete se zabavljati godinama: to je MODU.

MODU JE JEDNOSTAVAN ZA ODRŽAVANJE
Tu i tamo MODU blokovi će biti prašnjavi, ljepljivi ili prljavi. To je naravno normalno kada ih koristite tako intenzivno. Imamo dobre vijesti jer MODU je nevjerojatno lako održavati.
MODU kocke možete jednostavno očistiti toplom vodom ili u perilici posuđa (najviše 40°) radi osvježavanja. Ili još bolje… pripremite MODU kockama kupku, zajedno sa svojom djecom, i dopustite im da operu svoje omiljene igračke!

MODU SET ZA ZNATIŽELJNE, ISTRAŽIVAČKI SET I SET ZA SANJARE
Nemate ideje kako sastaviti svoj idealan set MODU blokova? Ne paničarite, jer smo to već učinili za vas! Budući da su modularne kocke MODU-a dostupne u tri različita seta time savršeno će odgovarati vašem djetetu/djeci.

Set Curiosity je osnovni set, Explorer set je srednja verzija i kada stvarno želite skočiti u aktivnu igru s MODU naručite set Dreamer.


EXPLORER SET:

Ovo je komplet za srednju razinu s kojim možete napraviti najmanje 8 osnovnih kreacija u prirodnoj veličini, a za kreativce nudi još puno više opcija. Ovaj super zabavni početni set omogućava igru bez granica i vašem djetetu pomoći će da savlada glavne motoričke sposobnosti.

 • U kutiji dolazi: 5 x kocke, 10 x spojnice, 4 x kotači, 1 x knjižica s idejama
 • Elementi: 20 kom
 • Kreacije: više od 8 mogućnosti
 • Za dob: 0 – 8 godina
 • Materijali: EVA pjena & ABS
 • Max. težina djeteta: 30kg
 • Dimenzije paketa: 55 x 40 x 20 cm
 • Težina paketa: 3,5 kg
 • KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.
  Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN