Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

MONDO 420721 obruč za plivanje jednorog 50 cm

Redovna cijena
19,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
  • Kolut jednorog
  • Promjer 50 cm
  • Za dijete od 3 do 6 god
  • Proizvod koristiti pod nadzorom odrasle osobe
  • Nije za djecu mlađu od 3 god
Plutajući jednorog promjera 50 cm. Koristiti pod stalnim nadzorom odrasle osobe. Proizvod je prigodan za djecu u dobi od 3-6 godina.

UPOZORENJA: Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine. Sadrži male dijelove - opasnost od gušenja. Ne dopustite ronjenje s ovim proizvodom. Kada se ne koristi, ne ostavljajte ga u vodi ili blizu vode. Redovito provjeravajte proizvod radi propuštanja te stoga mogućih ozljeda. Slijedite ove upute kako biste izbjegli utapanje i druge ozbiljne ozljede. Slijedite sve upute i upozorenja na pakiranju i na proizvodu. Prije upotrebe, na odgovarajući način uklonite sve dijelove pakiranja i pribor (kao što su naljepnice, trake, spajalice, itd). Spremite upute i adresu proizvođača za kasniju upotrebu.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.