Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

MONDO 420722 čamac jednorog 94 cm

Redovna cijena
74,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
Informativna raspoloživost u trgovinama
BCHR03 Split
BCHR07 Rijeka
  • Čamac jednorog
  • Za more i bazen
  • Za dijete od 3 godine
  • Proizvod koristiti pod nadzorom odrasle osobe
  • Nije za djecu mlađu od 3 god
Nema ništa uzbudljivije od dječje vožnje brodom na moru ili u vašem bazenu. Proizvod treba koristiti pod nadzorom odrasle osobe. Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine

UPOZORENJA: Ovaj proizvod nije namijenjen za spašavanje života. Proizvod ne štiti od utapanja. Proizvod se može koristiti samo u vodi, prikladan za djecu samo pod nadzorom odrasle osobe. Obratite posebnu pozornost kada je dijete u čamcu, izbjegavajte rub bazena ili druge prepreke. Ne dopustite ronjenje s ovim proizvodom. Kada se ne koristi, ne ostavljajte ga u vodi nit blizu vode. Slijedite ove upute kako biste izbjegli utapanje i druge ozbiljne ozljede. Slijedite sva upozorenja navedena na pakiranju i upute na proizvodu. Plastična vrećica nije igračka i može biti opasna. Kako biste spriječili opasnost od gušenja, čuvajte ovu plastičnu vrećicu izvan dohvata djece. Prije upotrebe, na odgovarajući način uklonite sve dijelove pakiranja i pribor (kao što su naljepnice, vrećice, trake itd). Spremite upute i adresu proizvođača za kasniju upotrebu.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.