Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

NERF NERF Nstrike accustrike falconfire HSHB9839

Redovna cijena
209,99 Kn
 • Uključuje:
   - blaster (pištolj)
   - 2 zatvarača za pištolj
   - 10 strelica i
   - upute za rukovanje
 • Sadrži strelice dizajnirane za veću preciznost
 • Puni se na vrhu, ispaljuje po jednu strelicu
 • Sadrži spremnik za strelice
 • Sadrži 6 strelica iz AccuStrike serije
 • Za dob: 8 i više godina
Djeca sada mogu gađati bez straha, jer ispaljuju strelice koje su napravljene za preciznost! Nerf N-Strike FalconFire Blaster je dio serije Accu-Strike, čije su glavno obilježje strelice sa povećanom preciznošću gađanja. Pogodi metu preciznošću najboljih Nerf strelica. Stavi 1 strelicu u otvor blastera, naciljaj i pucaj! Spremnik za strelice služi za čuvanje, i brzo punjenje cijevi. Uključuje 6 Elite-Foam strelica koje su dizajnirane za veću preciznost. Također, kompatibilan je sa Elite-darts strelicama, koje se prodaju odvojeno.

Uključuje blaster (pištolj), 2 zatvarača za pištolj, 10 strelica i upute za rukovanje.

- Dio je AccuStrike serije
- Sadrži strelice dizajnirane za veću preciznost.
- Puni se na vrhu, ispaljuje po jednu strelicu
- Sadrži spremnik za strelice
- Sadrži 6 strelica iz AccuStrike serije

Prikladno za djecu od 8 godine na više.

OPREZ: Ne ciljati u lice ili u oči. IZBJEGNITE OZLJEDU: Koristite samo strelice namijenjene za ovaj proizvod. Nemojte vršiti preinake na strelicama ili igrački.

Preciznost je bazirana na podacima iz testiranja usporedbe preciznosti i ponovljivosti paljbe strelica, u kontroliranim uvjetima na meti na udaljenosti od 30 metara. Sposobnost pogađanja mete ovisi o vještini korisnika, stanju strelica i drugim uvjetima.

Potrebno je djelomično sastavljanje. Nisu potrebni alati.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.