NUBY 414025 lončić sort - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
NUBY 414025 lončić sort
94,99 KN
REDOVNA CIJENA
94,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 851559

  • Zapremina 360 ml
  • Otporan na udarce i pad
  • Posebno lagana
  • Željenu boju upišite u komentaru narudžbe
Tvrdi usnik sa slamkom može se koristiti za piće okrenut prema dolje ili nagnuto prema gore, poput čaše. Napravljen je od snažnog i otpornog Tritana, a samim time i izdržljiv. Silikonski remen oko čašice i traka na vrhu posude čine ga vrlo udobnim za držanje i kretanje.
Dizajniran za djecu od 3 godine i starije, za 360 ml tekućine, dostupan u tri različite boje i uzorka. Ima izuzetnu prozirnost / bistrinu, trajnost, izuzetno je lagan, a istovremeno atraktivnog dizajna.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.