NUK staklena bočica 120 ml, si, 1s Nature Sense - Baby Center internet trgovina
0
NUK staklena bočica 120 ml, si, 1s Nature Sense
REDOVNA CIJENA
74,99 KN 9,95 €

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 658665

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • 120 ml
  • Visokokvalitetno borosilikatno staklo
  • Priložena silikonska dudica S (0-6 mjeseci)
Bočica Nature sense - kapacitet 120 ml (0-6 mjeseci)

Bočica Nature sense, izrađena od kvalitetnog borosilikonskog stakla - posebno otporna i kristalno čista. Priložena je silikonska dudica za bočicu S (0-6 mjeseci). Dudica sa više rupica za hranjenje omogućava prirodni tok tekućine, po modelu mliječnih kanala majčine dojke. Ortodontski NUK oblik, ugodne mekoće. Široka osnova sisača, pruža djetetu poznat osjećaj, kao na majčinim grudima. Pruža mogućnost jednostavne izmjene dojenja i hranjenja iz bočice. Inovativan NUK AIR SYSTEM, koji smanjuje kolike i skupljanje zraka u djetetovom trbuščiću. Dudica je izrađena od silikona bez bisfenola A

Za bočice NATURE SENSE su dostupne dudice za bočicu NATURE SENSE: 2 veličine dudice s trima različitim otvorima za protok tekućine:
1. 0-6 mjeseci (S - 3 rupice, M - 6 rupica, L - 9 rupica)
2. 6-18 mjeseci (S - 3 rupice, M - 6 rupica, L - 9 rupica)
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.