Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

NUVITA 1823 ovlaživač zraka

Redovna cijena
469,99 Kn
  • Ovlaživač zraka
  • Za rad koristi dva filtera: filter s ionima srebra i keramički filter
  • Zapremina spremnika je 2l
  • Dostatno za 9 sati neprekidnog rada
  • Aparat se samostalno gasi kada u spremniku nestane vode
  • Garancija 1 god
Nuvita 1823 ovlaživač zraka koristi dva filtera: filter s ionima srebra i keramički filter, koji je zbog svojih karakteristika jedan od najboljih sistema filtriranja vode. Keramički filter omogućava produženi vijek trajanja proizvoda jer je keramika materijal koji sprječava rast bakterija, čime se izbjegava sterilizacija proizvoda u slučaju da se ne koristi duže vrijeme.

Nuvita 1823 ovlaživač zraka osigurava odgovarajuću vlažnost zraka uz pomoć hladne pare, što je bezopasno i sigurno jer aparat ne zagrijava vodu za sterilizaciju i na taj način sprečava oštećenja u slučaju tople vode.
Da bi se osigurala potpuna filtracija vode i čistog zraka, Nuvita 1823 koristi dvostruku filtrirajuću tehnologiju (filter ionskog srebra i keramički filter). Filter ionskog srebra pročišćava hladnu paru stvorenu ultrazvukom. Zrak je stoga bez štetnih bakterija, a ioni blagotvorno utječu na dobrobit obitelji.
Druga komponenta sustava za filtriranje je keramički filter koji pročišćava vodu u spremniku prije nego što je rasprši kao hladnu paru (keramički filter sprječava rast bakterija i mikroba).

Zahvaljujući velikom spremniku od 2 litre, aparat može raditi neprekidno do 9 sati, osiguravajući konstantnu vlažnost tijekom cijele noći. Automatsko isključivanje u nedostatku vode u spremniku, čini ga izuzetno sigurnim tijekom noćnih sati čak i u dječjoj sobi.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.