NUVITA ovlaživač zraka 1823 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
NUVITA ovlaživač zraka 1823
469,99 KN
REDOVNA CIJENA
469,99 KN

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 877195

  • Ovlaživač zraka
  • Za rad koristi dva filtera: filter s ionima srebra i keramički filter
  • Zapremina spremnika je 2l
  • Dostatno za 9 sati neprekidnog rada
  • Aparat se samostalno gasi kada u spremniku nestane vode
  • Garancija 1 god
Nuvita 1823 ovlaživač zraka koristi dva filtera: filter s ionima srebra i keramički filter, koji je zbog svojih karakteristika jedan od najboljih sistema filtriranja vode. Keramički filter omogućava produženi vijek trajanja proizvoda jer je keramika materijal koji sprječava rast bakterija, čime se izbjegava sterilizacija proizvoda u slučaju da se ne koristi duže vrijeme.

Nuvita 1823 ovlaživač zraka osigurava odgovarajuću vlažnost zraka uz pomoć hladne pare, što je bezopasno i sigurno jer aparat ne zagrijava vodu za sterilizaciju i na taj način sprečava oštećenja u slučaju tople vode.
Da bi se osigurala potpuna filtracija vode i čistog zraka, Nuvita 1823 koristi dvostruku filtrirajuću tehnologiju (filter ionskog srebra i keramički filter). Filter ionskog srebra pročišćava hladnu paru stvorenu ultrazvukom. Zrak je stoga bez štetnih bakterija, a ioni blagotvorno utječu na dobrobit obitelji.
Druga komponenta sustava za filtriranje je keramički filter koji pročišćava vodu u spremniku prije nego što je rasprši kao hladnu paru (keramički filter sprječava rast bakterija i mikroba).

Zahvaljujući velikom spremniku od 2 litre, aparat može raditi neprekidno do 9 sati, osiguravajući konstantnu vlažnost tijekom cijele noći. Automatsko isključivanje u nedostatku vode u spremniku, čini ga izuzetno sigurnim tijekom noćnih sati čak i u dječjoj sobi.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.