PEG PEREGO kolica 3u1 Futura Modular cinder 3025951 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
PEG PEREGO kolica 3u1 Futura Modular cinder 3025951
4.769,99 KN 5.299,99 KN
Redovna cijena 5.299,99 KN
-10%

VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM

4.769,99 KN

Vrijedi do rasprodaje zaliha

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 861477

  • Kolica 3 u 1 : konstrukcija sa reverzibilnim sjedalom, autosjedalica i košara
Nova generacija jednostavnih i modernih kolica, FUTURA MODULAR 3u1.
Kolica su jednostavna, minimalna, a opet dovoljno moderna kako bi privukla poglede i plijenila pažnju. Uvijek u skladu s trendovima, potrebama kupaca i mladih generacija Peg Perego je novim modularnim sustavom kreirao funkcionalan, a uz to i moderan sustav koji će zadovoljiti vaše želje.
FUTURA modularni sustav 3u1 u svoj komplet uključuje sve dijelove koji su roditelju potrebni od rođenja bebe, pa sve dok se beba želi voziti u kolicima.
Modularni sustav uključuje:
Konstrukcija:
Book 51 - kako bi svaki prolaz, uska polica u prodavaonici ili prtljažnik za Vas bile prepreke koje se riješe bez problema.
Eva kotači, easy drive, ergonomska ručka, ganciomatic sustav, matirani crni okvir, prostrana košara za stvari.
Košara
"Schock–proof" polipropilenska školjka, opremljena Ganciomatic sustavom, s uključenim udobnim madracem (kako bi Vam mogla služiti kao prijenosni krevetić prvih nekoliko mjeseci), kupolom koja pruža zaštitu sunca i UV zračenja (UPF 50 +), integriranom ručkom za nošenje, presvlakom s magnetima, unutarnjom cirkulacijom zraka. Odobreno je za upotrebu u automobilu. Auto kit je dostupan odvojeno.
Reverzibilno sjedalo
Udobno reverzibilno pop up sjedalo kada beba krene samostalno sjediti koje će Vam pomoći da doživite puno novih avantura sa svojim mališanima. Odobreno je za djecu do 22 kg težine. Može biti okrenuto u oba smjera vožnje. Udobni naslon, proširiva kupola sa zaštitom od sunca (UPF 50), prednji branik s usklađenim tkaninama, odgovarajuća navlaka za noge.
Autosjedalica
Autosjedalica Primo Viaggio SL – jedna od najsigurnijih na tržištu još od 2013. godine. Namijenjena djeci od 0 do 13 mj, može se namjestiti na konstrukciju, vrlo je lagana i lako se transportira, sa podesivom zaštitiom od bočnih udara.
FUTURA MODULAR - jer Peg Perego zna kako zadovoljiti potrebe svojih kupaca.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.