Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

PEG PEREGO kolica 3u1 Futura Modular indigo 3025950

Redovna cijena
5.299,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
4.769,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Otprema: 3 do 8 radnih dana
  • Kolica 3 u 1 : konstrukcija sa reverzibilnim sjedalom, autosjedalica i košara
Nova generacija jednostavnih i modernih kolica, FUTURA MODULAR 3u1.

Kolica su jednostavna, minimalna, a opet dovoljno moderna kako bi privukla poglede i plijenila pažnju.
Uvijek u skladu s trendovima, potrebama kupaca i mladih generacija Peg Perego je novim modularnim sustavom kreirao funkcionalan, a uz to i moderan sustav koji će zadovoljiti vaše želje.


FUTURA modularni sustav 3u1 u svoj komplet uključuje sve dijelove koji su roditelju potrebni od rođenja bebe, pa sve dok se beba želi voziti u kolicima.

Modularni sustav uključuje:


Konstrukcija:

Book 51 - kako bi svaki prolaz, uska polica u prodavaonici ili prtljažnik za Vas bile prepreke koje se riješe bez problema.

Eva kotači, easy drive, ergonomska ručka, ganciomatic sustav, matirani crni okvir, prostrana košara za stvari.


Košara

"Schock–proof" polipropilenska školjka, opremljena Ganciomatic sustavom, s uključenim udobnim madracem (kako bi Vam mogla služiti kao prijenosni krevetić prvih nekoliko mjeseci), kupolom koja pruža zaštitu sunca i UV zračenja (UPF 50 +), integriranom ručkom za nošenje, presvlakom s magnetima, unutarnjom cirkulacijom zraka. Odobreno je za upotrebu u automobilu. Auto kit je dostupan odvojeno.


Reverzibilno sjedalo

Udobno reverzibilno pop up sjedalo kada beba krene samostalno sjediti koje će Vam pomoći da doživite puno novih avantura sa svojim mališanima. Odobreno je za djecu do 22 kg težine. Može biti okrenuto u oba smjera vožnje. Udobni naslon, proširiva kupola sa zaštitom od sunca (UPF 50), prednji branik s usklađenim tkaninama, odgovarajuća navlaka za noge.


Autosjedalica

Autosjedalica Primo Viaggio SL – jedna od najsigurnijih na tržištu još od 2013. godine. Namijenjena djeci od 0 do 13 mj, može se namjestiti na konstrukciju, vrlo je lagana i lako se transportira, sa podesivom zaštitiom od bočnih udara.


FUTURA MODULAR - jer Peg Perego zna kako zadovoljiti potrebe svojih kupaca.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.