Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

PLAY-DOH PLAY-DOH sprinkle cookie surprise HSHE5109

Redovna cijena
184,99 Kn
Otprema: 3 do 8 radnih dana
Na raspolaganju u poslovnicama:
BCHR06 Westgate, Zagreb
  • Dob: 3+ god
Današnja otkačena vremenska prognoza: pada kiša Play-Doh-a! 
Pekari mogu koristiti ovaj Play-Doh kolačić za stvaranje i dekoriranje sa šarenim posipima načinjenim od različitih oblika. Od klasičnih krugova i zvijezda do ludih kolačića, možete napraviti izmišljene kolačiće u više od 15 različitih načina s rezačima kolačića, valjkom za šablone i kalupima. 
Nakon što ste složili 3 sloja ludih kolačića na visokom tornju, vrijeme je za iznenađenje! 
Okrenite ručku i istuširajte vaše male-kolačiće s posipima u obliku mjeseca, zvijezda i potkova. Ostali Play-Doh alati u ovom setu za pečenje uključuju pribor za kuhanje kao što je valjak, valjak za rezanje i alat za uređenje kako bi se napravila fantastična glazura i preljevi. 
Ovaj set dolazi s 5 Play-Doh boja. 

Dob: 3+ god
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.