RABBIT AND FRIENDS RABBIT&FRIENDS svjetiljka i sat s budilicom Lovely Wake-up pastelno zelena 413 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
RABBIT AND FRIENDS RABBIT&FRIENDS svjetiljka i sat s budilicom Lovely Wake-up pastelno zelena 413
254,99 KN 299,99 KN
Redovna cijena 299,99 KN
-15%

VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM

254,99 KN

Vrijedi od 17.11.2021 do 10.01.2022

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 962837

  • Svjetiljka i sat s budilicom
  • Pastelno zelena
Lijepa svjetiljka za buđenje, nježno svjetlo i alarm u jednom.

Uz 7 boja, 5 zvukova, nježnih materijala ugodnih na dodir i s funkcijom odgode zvona.

Izlazak sunca:
Wake -up svjetlo pali se 30 minuta prije glavnog alarma s blagim svjetlom te se intenzitet svjetla lagano pojačava. Tako oponaša izlazak sunca koji pomaže u nježnom buđenju. 15 minuta prije glavnog alarma javit će se alarm s 50% intenziteta, što dodatno potiče tijelo na buđenje. Svjetiljka ima izbor odgode alarma. Na izbor imate 5 zvukova, uključujući 2 zvuka prirode.

Svjetiljka svijetli u 7 različitih boja, čiji intenzitet možete mijenjati.

Zalazak sunca:
Možete postaviti vrijeme kad će se lampica upaliti, a njezin intenzitet smanjivat će se tijekom 30 minuta. Za djecu koja ne vole zaspati bez svjetla, ovo može biti dobro rješenje. Za ostale, to će biti znak da je vrijeme za spavanje.

Svjetiljka Rabbit & Friends ima oblik zečića, mekana je ugodna na dodir i dolazi u 3 nježne boje, što savršeno odgovara dekoru dječje sobe.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.