Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

SMART TRIKE ski - romobil Z5 pink 2230200

Redovna cijena
999,99 Kn
Vrijednost s popustom
699,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Otprema: 3 do 8 radnih dana
Informativna raspoloživost u trgovinama
Baby Center HR06 Westgate
  • Za dob: 5 do 12 godina
  • Dinamična tehnologija podesivog nagiba
  • Višesmjerna papučica
  • Podesive palice za papučice
  • Upravljač s nagibom unatrag
  • Garancija: 1 godina
Romobil za cestovno skijanje

Istražite bezbrojne mogućnosti sa Smar Trike romobilom za cestovno skijanje Z5. S dinamičnom tehnologijom podesivog nagiba i višesmjernom podesivom papučicom, romobil se bez teškoća prilagođava promjenjivim uvjetima na cesti i pritom održava stabilnost. Z5 predstavlja inovativnu i sigurnu opciju da vaše dijete istraži svoje ekstremne sportske sposobnosti, probija granice i uživa u novim iskustvima. Z5 prikladan je za djecu od 5 do 12 godina.

Inovativne značajke:

Dinamična tehnologija podesivog nagiba omogućuje vožnju slobodnim stilom.

Višesmjerna papučica prilagođava se prirodnom kretanju tijela i pruža osjećaj pravog skijanja.

Podesive palice za papučice prilagođavaju se promjenjivim površinama i omogućuju stabilnost romobila, čak i kada je izložen ekstremnim kretnjama i oštrim zavojima.

Upravljač s nagibom unatrag dopušta nagib pod širokim kutom i omogućuje gornjem dijelu upravljača nagib prema naprijed koji je otporan na centrifugalnu silu.

Maksimalno opterećenje 50 kg

Pogledajte video predstavljanje proizvoda:

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.