SMART TRIKE ski - skiro Z5 pink 2230200 - Baby Center internet trgovina
0
SMART TRIKE ski - skiro Z5 pink 2230200
NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA 999,99 KN 132,72 €
%

TRENUTNA CIJENA

699,99 KN 92,90 €

Vrijedi do rasprodaje zaliha

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 535898

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • Za dob: 5 do 12 godina
  • Dinamična tehnologija podesivog nagiba
  • Višesmjerna papučica
  • Podesive palice za papučice
  • Upravljač s nagibom unatrag
  • Garancija: 1 godina
Romobil za cestovno skijanje

Istražite bezbrojne mogućnosti sa Smar Trike romobilom za cestovno skijanje Z5. S dinamičnom tehnologijom podesivog nagiba i višesmjernom podesivom papučicom, romobil se bez teškoća prilagođava promjenjivim uvjetima na cesti i pritom održava stabilnost. Z5 predstavlja inovativnu i sigurnu opciju da vaše dijete istraži svoje ekstremne sportske sposobnosti, probija granice i uživa u novim iskustvima. Z5 prikladan je za djecu od 5 do 12 godina.

Inovativne značajke:

Dinamična tehnologija podesivog nagiba omogućuje vožnju slobodnim stilom.

Višesmjerna papučica prilagođava se prirodnom kretanju tijela i pruža osjećaj pravog skijanja.

Podesive palice za papučice prilagođavaju se promjenjivim površinama i omogućuju stabilnost romobila, čak i kada je izložen ekstremnim kretnjama i oštrim zavojima.

Upravljač s nagibom unatrag dopušta nagib pod širokim kutom i omogućuje gornjem dijelu upravljača nagib prema naprijed koji je otporan na centrifugalnu silu.

Maksimalno opterećenje 50 kg

Pogledajte video predstavljanje proizvoda:

KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.