Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

SMART TRIKE TRICIKL DREAM CRVENO

Redovna cijena
1.199,99 Kn
Vrijednost s popustom
839,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
Proizvod nije na zalihi
Preporučena starost korisnika: 10 mjeseci do 3. godine starosti. Karakteristike: podesivi »touch steering« roditeljski upravljač na dodir; super pokretan nosač kotača za veću udobnost upravljanja; gumeni kotači za ublažavanje vibracija; prednji kotač s ugrađenim amortizerom; sklopiva pedala koja ne klizi; metalna konstrukcija; sjedalo s leđnim naslonom; periva tekstilna navlaka i sigurnosna ogradica; sigurnosni pojas; košarica za odlaganje; sklopivi nasloni za noge; sklopka za slobodno upravljanje prednjeg kotača; držač za piče i igračku (telefon); roditeljska kočnica; UV zaštita krova – ne pere se; torba za roditelje. UPOZORENJE: Zbog same konstrukcije proizvoda neka ga ne koriste djeca starija od 36. mjeseci. Proizvod je uvijek potrebno koristiti pod neposrednim nadzorom odrasle osobe. Proizvod nije namijenjen za korištenje u prometu. Prilikom korištenja proizvoda potrebno je nositi zaštitnu opremu. Proizvod mora pravilno sastaviti odrasla osoba. Plastična vrećica nije igračka. Da bi spriječili mogućnost gušenja s plastičnom vrećicom čuvajte je izvan dosega beba i djece. Prije nego djetetu date igračku uklonite svu ambalažu i dodatke kao što su etikete, vrpce, spajalice, te ih odgovarajuće bacite. SIGURNOSNE UPUTE I ODRŽAVANJE: Preporučamo obavljanje redovnih sigurnosnih pregleda proizvoda i provjeravanje čvrstosti sastava. Naročito je potrebno pravovremeno otkriti olabavljene ili loše zataknute dijelove. Redovita kontrola proizvoda može spriječiti nastanak nesreće. Proizvod je primjeren za korištenje samo na sigurnom, ravnom podu, ne smije se koristi u blizini stepenica, padina, na cestama, autocestama ili vlažnim površinama. Boje i sadržaj mogu se razlikovati od prikazanog na ambalaži. Proizvod ne čuvajte i ne ispostavljajte blizini vatre. Krov proizvoda se ne pere. Sačuvajte priložene upute i adresu proizvođača za eventualno kasnije korištenje.
Tricikl Dream 4u1 je sve što vam je potrebno za boravak i zabavu s djetetom na otvorenom. Primjeren je za djecu od 10 do 36 mjeseci. Tricikl ima Touch Steering teleskoskopsku ručku koja se može skinuti, krović s UV zaštitom, držač za vodu i igračku, patentirani sistem blokade dječjeg upravljača, prednji kotač sa složivim pedalama, odmorište za noge i kočnicu za roditelje. Stabilan metalni okvir je lagan i jednostavan za prenošenje.  Sjedalo tricikla ima mekanu oblogu, sigurnosni pojas s naramenicama i sigurnosnu ogradicu. Kotači su gumirani, a tricikl ima košaru i torbu za potrepštine. 
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.