SMOBY kuhinja Tefal Evolutive - Baby Center internet trgovina
0
SMOBY kuhinja Tefal Evolutive
132,72 € 999,99 Kn
REDOVNA CIJENA
132,72 € 999,99 Kn

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1133357

 • dob: 3+ god
Inovativna kuhinja s mnogo funkcionalnosti.
Kuhinja raste s djetetom zahvaljujući uklonjivim podnim pločama, koje mogu povećati visinu radne ploče za 8 cm, osiguravajući savršenu igru. Veliki dijelovi koji oblikuju kuhinju osiguravaju savršenu čvrstoću strukture.

Kuhinja ima mnoge čarobne funkcije:
 • Elektronički modul s funkcijom Magic Bubble: stavite lonac na ploču i voda proključa!
 • Mrkva koja se može rezati
 • Tjestenine osjetljive na toplinu koje mijenjaju boju nakon stavljanja u hladnu vodu.
 • Sudoper i slavina s funkcijom vode. Dijete ima osjećaj da stvarno kuha.

  Sastoji se od: 1 stola, 1 sudopera i 1 slavine s funkcijom pumpanja vode, 1 ploče za kuhanje, 1 nape, 1 pećnice, 1 hladnjaka, 1 police, 1 aparata za espresso kavu s kapsulama i 1 knjige recepata (flip flap).
  Uključeno je 40 dodataka: 2 lažne kutije, 1 boca kečapa, 1 boca majoneza, 1 posuda za sol i 1 papar (cric crac), 2 šalice, 1 mrkva za rezanje, čarobni odrezak i riba, 1 palačinka, 5 tjestenina osjetljivih na toplinu, 1 tartleta, 4 siva tanjura, 2 čaše, 2 vilice, 2 noža, 2 žlice, 3 pribora za roštilj, 3 kapsule za kavu, 1 jaje, 1 lonac za kuhanje, 1 poklopac i 1 tava (u kojoj možete preokrenuti palačinke) .
  Visina radne ploče: 50 cm (bez podnih ploča) – 58 cm (s podnim pločama).
  Proizvedeno u Francuskoj.
 • KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.
  Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN