SMOBY mega radionica B+D - Baby Center internet trgovina
0
SMOBY mega radionica B+D
NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA 999,99 KN 132,72 €

TRENUTNA CIJENA

849,99 KN 112,81 €

Vrijedi od 17.11.2022 do 10.01.2023

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1133352

  • dob: 3+ god
Black + Decker mega centar sastoji se od 3 odvojena područja: strojarstvo, vodoinstalaterstvo i bojanje, stolarija.
Srednji dio posvećen je mehanici i sastoji se od ladice s funkcijom pribijanja čavala, 1 škripca, 1 mehaničkog ravnala, prostora za pohranu, 1 nosača za vješanje alata, 1 male ploče za pisanje kredom i 1 knjižice koja objašnjava kako graditi vozila.
Dio za vodoinstalaterstvo i bojanja ima 1 umivaonik, 1 ladicu za boju i set vodovodnih elemenata na donjem dijelu, što omogućuje djetetu da sastavlja cijevi i pričvrsne obujmice kako bi stvorilo pravi cijevni krug (kojeg može testirati s loptom).
Stolarski kutak ima kružnu pilu koja se aktivira pritiskom na ručicu.

Uključeno je mnogo pribora: 6 alata (pila, čekić, obični ključ, odvijač, kliješta, nasadni ključ, vijci, matice, čavli, set konstrukcija za izradu mnogo različitih vozila, mehanička bušilica, valjak za boju i pjenasti sapun za ruke.

Proizvod se lako prenosi zahvaljujući 2 strane koje se mogu sklopiti i 2 kotača.

Za djecu od 3 godine i više.
Proizvedeno u Francuskoj.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN