Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

SPIN MASTER Go Glam printer za uređivanje noktiju 2u1 6054791

Redovna cijena
199,99 Kn
Akcijska cijena
159,99 Kn
Vrijedi 16.11.2020 - 05.01.2021
  • Dob: 8+ god
Zabavno je i lako stvoriti manikuru i pedikuru i kvalitetne salonske boje u nekoliko minuta sa Salonom za nokte GO GLAM 2 u1;
Izaberi uzorak, obojite nokte osnovnim slojem i pritisnite za pečat.Cjelokupni salon za nokte sa sušilicom: Ovaj DIY komplet za nokte sadrži ugrađenu sušilicu (4 AAA baterije nisu uključene) i ima sve što je potrebno za stiliziranje do 125 noktiju.5 TREND UZORAKA: S uključenih 5 dizajna, djevojke mogu miješati i prilagoditi, te izraziti svoj individualni stil; Lako izradi uzorke leptira, zvijezda, leopard otiska i još mnogo toga.


JEDINSTVENI SIGURNI LAKOVI ZA NOKTIJE: Uzorci se drže samo na GO GLAM lakovima (teal i ružičasti). Formula na bazi vode nije toksična i može se lako ukloniti da bi se uvijek iznova izrađivali novi.Uključuje: 1 salon za nokte GO GLAM sa sušilicom, 5 punjenja s uzorcima, 2 laka za nokte GO GLAM, 1 završni premaz, 1 list s uputama.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.