Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

SPIN MASTER kinetički pijesak - slastičarnica

Redovna cijena
119,99 Kn
  • 454 g pijeska + 16 pribora/kalupa
  • Jednostavan za oblikovanje
  • Ne suši se
  • Za dob: 3 godine i više
Kinetički pijesak originalni je čarobni pijesak koji je lako oblikovati. Lijepi se sam za sebe ali ne i za druge predmete. Kinetički pijesak načinjen je od 100 posto prirodnog pijeska i lako se čisti. Nježno će sipiti iz ruke i nikada se neće osušiti, tako da se s njime može igrati uvijek iznova! Kinetički pijesak potiče kreativnost kod djece omogućujući im da stvore sve što mogu zamisliti.

Njegova jedinstvena formula omogućuje izradu keksića i kolačića od pijeska sa 16 uključenih pribora i kalupa! Razvaljaj pijesak svjetlucavim valjkom i napravi keksić ili kolačić pomoću kalupa te ukrasi poslastice posebnim dodacima.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.