Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

SPIN MASTER kinetički pijesak - veliki set s 10 alata

Redovna cijena
169,99 Kn
Akcijska cijena
139,99 Kn
Vrijedi 16.11.2020 - 05.01.2021
  • Za dob: 6+ god
  • Sadrži dijelova: 225
Kinetički pijesak originalni je čarobni pijesak koji je lako oblikovati. Lijepi se sam za sebe ali ne i za druge predmete.
Kinetički pijesak načinjen je od 100 posto prirodnog pijeska i lako se čisti. Nježno će sipiti iz ruke i nikada se neće osušiti, tako da se s njime može igrati uvijek iznova! Kinetički pijesak potiče kreativnost kod djece omogućujući im da stvore sve što mogu zamisliti. 

Uz 10 uključenih alata u ovom setu kinetički pijesak možeš transformirati na nezamislive načine! Pomiješaj dvije boje pijeska, oblikuj ih, promijeni oblik, napravi kuglicu ili naribaj – mogućnosti su beskrajne. Snimi vlastiti video koji možeš podijeliti s prijateljima!

Uključeni prostor za igru, video pozadina te držač za telefon to čine jednostavnim za izvesti.
Pomiješaj dvije boje kinetičkog pijeska, postavi scenu, a tada snimi svoje fantastične pjeskovite kreacije! 

Uključuje: 900gr kinetičkog pijeska (450gr crvene i 450gr plave), 10 komada kalupa i alata te upute.

KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.