TINY LOVE glazbeni vrtuljak take along šumski prijatelji 3333130491 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
TINY LOVE glazbeni vrtuljak take along šumski prijatelji 3333130491
Redovna cijena 219,99 KN
-40,00 KN

AKCIJSKA CIJENA

179,99 KN

Vrijedi od 17.11.2021 do 10.01.2022

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 755342

  • Ponesite zabavu sa sobom
  • Može se koristiti na krevetićima, koljevkama, podlogama za igru, kolicima, autosjedalicama itd.
  • 5 različitih zabavnih melodija (30 minuta neprekidne glazbe)
  • Okretanje igračaka vizualno stimulira i zabavlja dijete
  • Potrebne 3 AA baterije (nisu uključene)
Tiny Love predstavlja Take Along Mobile - šumski prijatelji, poboljšani prijenosni glazbeni vrtuljak primjeren za novorođenčad i bebe do otprilike 6 mjeseci.

Vrtuljak je razvijen u suradnji s vodećim psiholozima, glazbenicima i stručnjacima za razvoj djece. Take Along Mobile - šumski prijatelji spaja pažljivo odabranu klasičnu glazbu i elegantno dizajniran vrtuljak za poticanje razvoja djeteta. Na vrtuljku su životinjice, koje se okreću uz pet klasičnih glazbenih djela (više od 30 minuta neprekidne glazbe). Tiny Love Take Along Mobile - šumski prijatelji omogućuje roditeljima umjerenu razinu stimulacije, odabirom različitih audio i vizualnih značajki.

Nošenjem poznate igračke sa sobom djeca prenose i dio svojeg svijeta u kojem se osjećaju zaštićeno i sigurno. Tiny Love Take Along glazbeni vrtuljak - šumski prijatelji dolazi opremljen s tri, za korištenje jednostavna, konektora uz pomoć kojih se može jednostavno pričvrstiti na većinu krevetića, kolijevki, ljuljački, autosjedalica, kolica itd. Tako postaje neprocjenjivi dodatak gotovo svakoj vrsti prijenosne dječje opreme. Neka poznati zvukovi i mekane igračke prate dijete na svim njegovim putovanjima. Umirujuće kretanje igračaka i glazba mogu pomoći u opuštanju beba koje obično trebaju puno stimulacije, te su istovremeno utješni i pružaju osjećaj kontinuiteta.

Potrebne 3 AA baterije (nisu uključene).

Pakiranje sadrži:
 - 1x Tiny Love glazbeni vrtuljak Take Along šumski prijatelji
 - 1x upute za korištenje

Dimenzije i težina

Težina: 340 g
Dimenzije: 22 x 26.5 x 34 cm

Pogledajte video predstavljanje proizvoda:


AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.