Izberite poslovalnico za prevzem
0
TINY LOVE Luk za male istraživače 33314037
REDOVNA CIJENA
269,99 KN

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 720628

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • Dvostruki luk s igračkama za ruke i za noge
  • Jednostavno se pričvrsti na kolica, za zabavu na putu
  • Stimulira djetetov vid i motoričke sposobnosti
Za dvostruku zabavu! Dvostruki luk s igračkama za ruke i za noge.

Potiče dijete na istraživanje i otkrivanje uz široku ponudu zabave i igračaka: rotirajuće zvečke, zabavna mekana knjiga, zvečka s psićem i još puno toga.

Posebno dizajnirano za stimulativne aktivnosti, za djetetove ruke i noge. Za dodatno zanimanje, jednostavno zamijenite lukove, zamjenjujući aktivnosti ruku i nogu.

Luk se jednostavno pričvrsti na kolica, ljuljačke i prilagođava se željenom kutu.

Jakih kontrastnih boja koje stimuliraju dijete.

Proizvod je pod važećim patentom.
AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.