Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

TINY LOVE Podloga za igru Na farmi 3333120661

Redovna cijena
769,99 Kn
Akcijska cijena
559,99 Kn
Vrijedi 16.11.2020 - 05.01.2021
  • Primjereno od rođenja
  • Potiče kognitivne i motoričke sposobnosti
Podloga za igru sa podesivim lukom s kojeg vise šarene igračke potiče razvoj motoričkih sposobnosti, prepoznavanje predmeta, koordinaciju, otkrivanje boja i oblika.


Vodič za upotrebu prilagođenu djetetovoj dobi:



0+ mj:
Od prvog dana, Kick & Play interaktivna podloga ili dio za nogice pružaju djetetu odgovor, uz vizualnu i taktilnu stimulaciju. Postavite dio za nogice na podlogu i dijete će se zabaviti udarajući u interaktivnu podlogu ležeći na leđima. S vremenom dijete uči povezanost uzroka i posljedice uz svjetla i glazbu.



0-2+ mj:
Pomaknite prilagodljive lukove u udoban položaj i uživajte u kvalitetnom vremenu s vašim djetetom dok se igrate i ohrabrujete njegov razvoj, prepoznavanje i reakcije.



2-4+ mj:
Nikada nije prerano za okretanje na trbuščić. Neka dijete iskoristi svih 18 različitih dostupnih aktivnosti koje nudi položaj na trbuhu.



3-5+ mj:
Mogućnost istraživanja različitih materijala razvija djetetovu finu motoriku. Podloga za udaranje nogicama, igračke životinjice, grizala i ostali elementi za igru bogate taktilno iskustvo djeteta.



4-6+ mj:
Interaktivna podloga pruža djetetu odličnu priliku za daljnje razumijevanje uzroka i posljedica. Lupkajući o podlogu uz svjetlosne i zvučne efekte pomažu djetetovom kognitivnom razumijevanju. To postepeno pomaže djetetu u shvaćanju da ima kontrolu.



Dijete na podlozi provodi vrijeme:
  • Ležeći na leđima uz dostupne igračke na lukovima podloga. Uče hvatati, držati, potezati, dok udaranjem nogica u interaktivnu podlogu nude novu razinu simulacije osjećaja.
  • Vrijeme provedeno na trbuhu uz 18 zabavnih aktivnosti; od grizala do ostalih igračaka, priprema dijete za neke od najvažnijih prekretnica u motoričkim sposobnostima
  • Sjedeći položaj – podloga raste s djetetom. Kada dijete može samostalno sjediti, nastavlja istraživanje mogućnosti podloge i ostalih igračaka, uživajući u kompleksnijim karakteristikama.
  • Različiti načini namještanja: jednostavno pomičite lukove i namjestite ih u otvoreni ili zatvoreni oblik. Podignite stranice podloge za osjećaj zaštićenosti i sigurnog okruženja.

  • KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.