Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

TOMMEE TIPPEE ručna izdajalica Made for me ručna purple 423627

  • Ručna izdajalica sa slikonskim jastučićem i bočicom 150 ml Closer to nature
  • Bez BPA i BPS
Izdajalica Made for Me jednostavna je, udobna i na diskretan način izdaja majčino mlijeka. Njen ergonomski dizajn posebno je dizajniran da stane u ženske dlanove.
U kombinaciji s uskim vratom i zakrivljenom ručkom, povećava snagu crpljenja uz smanjenje naprezanja na dlanu dok istiskuje majčino mlijeko. Ručna izdajalica Tommee Tippee savršeno je odgovara bočicama i vrećicama za mlijeko Tommee Tippee. Izuzetno je lagana te tako prikladna za nošenje i upotrebu kada ste i u pokretu. Masažni jastučić pumpe je silikonski i ugodan je majčinim dojkama, što pruža dodatnu udobnost crpljenja. Set uključuje izdajalicu, bočicu od 150 ml Closer to nature sa sisačem sporog protoka, prigodnog za dob 0+ mjeseci. Izuzetno tiha. Bez BPA i BPS.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.