TOMMEE TIPPEE svjetiljka prijenosni pingvin, noćna 2u1 white 491008 - Baby Center internet trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
TOMMEE TIPPEE svjetiljka prijenosni pingvin, noćna 2u1 white 491008
365,49 KN 429,99 KN
Redovna cijena 429,99 KN
-15%

VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM

365,49 KN

Vrijedi od 17.11.2021 do 10.01.2022

Zaliha: Na zalihi

Dostava do 21 radni dan

Šifra (SKU): 962581

  • 2 u 1 - noćna svjetiljka s prijenosnim dijelom
  • Punjenje preko USB-a
  • Potiče samostalni odlazak na spavanje
  • Od mekanog silikona
Svjetiljka Tommee Tippee Penguin 2u1 savršen je noćni prijatelj, a istodobno odlično izgleda pored krevetića. Njegova nježna funkcija prigušivanja svjetla pomaže djetetu da shvati razliku između dana i noći te da lakše zaspi. Svjetlo se sastoji od dva dijela - pingvina i jajeta, koje dijete može nositi sa sobom kad mu zatreba (npr. kad noću ide u kupaonicu ili kad traži izgubljenu igračku..).

2 u 1 svjetiljka za dječju sobu - u prvoj fazi možete ju koristiti kao noćno svjetlo u dječjoj sobi tijekom presvlačenja, a kasnije i samo dijete koristi prijenosno svjetlo u obliku jajeta. Svjetlo je izrađeno od mekog silikona, ugodnog na dodir. Svjetiljka ima prigušenu svjetlost koja ne ometa san i prilagođava se različitim intenzitetima.

Potiče dijete na samostalno spavanje.

Nisu potrebne baterije - prijenosni jaje napuni se preko osnovne jedinice. Punjenje postolja / pingvina za punjenje putem USB-a, potpuno napunjeno svjetlo traje do 10 sati.

AKCIJSKA CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća svaki kupac. Ukoliko proizvod nema akcijsku cijenu, kupac plaća redovnu cijenu proizvoda. KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za sve kupce. KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na redovnu cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na redovnu cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. INTERNET AKCIJA - kod proizvoda označenih s ikonicom "Internet akcija" - klub bonus, akcijska cijena, popust, vrijednost s popustom vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini. Akcije se međusobno isključuju.