Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

ZAPF BABY BORN baby born torba za potrepštine i prematanje 662661

Redovna cijena
219,99 Kn
  • Haljinica za bebu s:
     - grijačima za ruke
     - tijarom
     - ogrlicom s jednorogom i
     - balerinkama
  • Za dob: 3 i više godina
Jednom davno u Zemlji Čudesa živjela je prekrasna princeza koja se zvala BABY born®. Plesala je dvoranom dječje sobe u svojoj Deluxe haljini za princeze u dvorcu Babylon... To bi mogao biti predivan početak bajke. Delux haljinica princeze Zemlje Čudesa za lutku BABY born® (BABY born®'s Deluxe Wonderland Princess Dress) s rukavima s volančićima definitivno je kao iz bajke. Posvuda je ukrašena leptirićima i glamurozno blista. Fini grijači za ruke, veličanstvena tijara, ogrlica s jednorogom i pripadajuće balerinke s leptirićima savršeno zaokružuju divan kompletić.

• Originalna odjeća za brendiranu lutku BABY born®
• Proširuje mogućnosti za igru, raspaljuje maštu i potiče kreativnu igru uloga

Haljinica za lutku BABY born® Wonderland Deluxe Princess Dress s grijačima za ruke, tijarom, ogrlicom s jednorogom i balerinkama.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.