Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

ZAPF BABY BORN ZAPF my little baby born beba s mekanim tijelom 825334

Redovna cijena
189,99 Kn
Proizvod nije na zalihi
Informativna raspoloživost u trgovinama
BCHR10 Virovitica
  • 32 cm visoka lutka
  • Dob: 1+ god
Super meka i super nježna, to je My Little BABY born® Super Soft lutka. Skini odijelce, obuci odijelce, skini kapicu, obuci kapicu, izvadi dudicu, vrati dudicu – Super Soft lutka je idealna za prve pokušaje igre uloga. Plišasto odijelce sa slikom usnulog zečića je napravljeno po smjernicama »easy FIT«. Kroj i kopčanje je napravljeno prilagođeno i najmanjim ručicama. Duda je pričvršćena na odijelce da se ne izgubi. Kad se lutku položi na leđa, zatvara oči. Napravljena je od tkanine sa mekim ispunom.

Igra s BABY born® interaktivnim lutkama potiče maštu i doprinosi razvoju društvenih vještina poput odgovornosti, komunikacije i empatije.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.