AVENT baby alarm - audio - Baby Center internet trgovina
0
AVENT baby alarm - audio
699,99 KN 92,90 €
REDOVNA CIJENA
699,99 KN 92,90 €

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 533875

  • ECO način rada za štednju energije
  • Kristalno čist zvuk
  • Bez kompliciranog podešavanja - priključite i koristite
  • DECT tehnologija jamči vezu bez smetnji i potpunu privatnost
  • Umiruje i uspavljuje
  • Svjetlosni indikatori glasnoće zvuka u djetetovoj sobi
  • Domet do 330 metara
  • Do 24 sata rada roditeljske jedinice prije ponovnog punjenja
Monitor za djecu Philips AVENT DECT SCD 505/00 ulijeva sigurnost, jer se uz njega osjećate blizu svojeg djeteta, čak i kada niste u istoj prostoriji. Njegov ECO način rada štiti okoliš, bez gubitka važne veze.

ECO način rada za štednju energije

ECO način rada smanjuje potrošnju energije i snagu prijenosa.

Bez kompliciranog podešavanja - priključite i koristite

Monitor je spreman za rad odmah po vađenju iz pakiranja, jednostavno ga priključite i uključite.

DECT tehnologija jamči vezu bez smetnji i potpunu privatnost

DECT tehnologija jamči nulti stupanj smetnji od bilo kojeg drugog proizvoda koji odašilje signale, poput drugih monitora za bebe, bežičnih i mobilnih telefona. Šifriranje podataka omogućuje sigurnu i privatnu vezu te možete biti sigurni da nitko drugi neće čuti vaše dijete.

Umiruje i uspavljuje

Umirite i uspavajte novorođenče opuštajućim toplim sjajem noćnog svjetla i nježnim uspavankama. Osim toga, dijete možete umiriti dvosmjernom komunikacijom iz bilo kojeg dijela doma.

Zvuk

DECT tehnologija jamči kvalitetan, kristalno čist zvuk. Glasnoća zvuka može se podesiti prema okolini, kako biste mogli čuti svaki hihot, gugutanje ili štucanje vašeg djeteta. Monitor za djecu SCD 505/00 ima i lampice koje se upale kako bi signalizirale razinu zvuka u sobi vašeg djeteta, čak i kad je zvuk roditeljske jedinice isključen.

Baterije

Roditeljska jedinica monitora za bebe tvrtke Philips AVENT oglasit će se kada je razina napunjenosti baterije niska ili kada ste izvan dometa. Malu punjivu roditeljsku jedinicu možete koristiti 24 sata prije no što se ona mora ponovo napuniti. Za roditeljsku jedinicu koriste se dvije NiMH AAA punjive baterije od 850 mAh (dolaze u kompletu), a za jedinicu za dijete 4 R6 AA baterije (nisu u kompletu).

Domet:

 - na otvorenom: do 330 m,
 - u zatvorenom: do 50 m.

Radni domet monitora za bebe razlikuje se ovisno o okruženju i čimbenicima koji uzrokuju smetnje.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.