AVENT baby alarm - video - Baby Center internet trgovina
0
AVENT baby alarm - video
2.049,99 KN 272,08 €
REDOVNA CIJENA
2.049,99 KN 272,08 €

Zaliha: Na zalihi

Dostava od 3 do 8 radnih dana

Šifra (SKU): 1100358

  • Privatnost i sigurnost (uz prilagodljivu tehnologiju FHSS)
  • 3,5-inčni zaslon u boji, 2x zumiranje i kristalno čist noćni prikaz
  • Uspavanke, noćno svjetlo i sobni termometar
  • Način za dvosmjerno odgovaranje i vibraciju
Budite uvijek blizu svojoj bebi uz umirujuće značajke
Privatna i sigurna veza uz tehnologiju A-FHSS

Philips Avent SCD845 omogućava vam održavanje sigurne, privatne i stalne veze s bebom. Čut ćete svoju bebu uz savršenu kvalitetu zvuka te je i vidjeti uz kristalno čist prikaz (LCD od 3,5"), danju ili noću.

3,5-inčni zaslon visoke rezolucije za kristalno čistu noćnu vidljivost
Zahvaljujući načinu rada s infracrvenim svjetlom za noćnu vidljivost koje se automatski uključuje u mraku, svoju ćete bebu moći vidjeti danju i noću. Uživajte gledajući svoju bebu kako spava na iznimno velikom 3,5-inčnom zaslonu visoke razlučivosti u boji. Digitalno zumiranje od 2x i funkcija pomicanja omogućavaju detaljniji prikaz bebinih aktivnosti i time pružaju dodatnu sigurnost.

Pratite temperaturu u bebinoj sobi
Senzor temperature s prilagođenim upozorenjem omogućava vam praćenje klime u bebinoj sobi. Beba ne može regulirati svoju tjelesnu temperaturu onako dobro kao vi pa je i mala promjena temperature može uznemiriti. Prilagođeni senzor temperature odmah će vas upozoriti, putem digitalnog prikaza na roditeljskoj jedinici, ako se temperatura u bebinoj sobi promijeni.

Privatna i sigurna veza s prilagodljivom tehnologijom FHSS
Jedinstveno uparivanje telefona za privatnu, sigurnu vezu s vašom bebom. Kombinacija s novom prilagodljivom tehnologijom FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) za minimalne smetnje.

Domet do 300 metara*
Domet u zatvorenom do 50 metara*, domet na otvorenom do 300 metara*.

Način rada s vibracijom za suptilne obavijesti
Prilagodite postavke upozorenja i dobivajte obavijesti tihom i suptilnom vibracijom roditeljske jedinice.

Veća fleksibilnost uz vrijeme rada do 12 sati*
Praktična punjiva roditeljska jedinica pruža slobodu bežične uporabe do 12 sati prije potrebe za ponovnim punjenjem.

Govorite bebi daljinskim putem
Ponekad je vašoj bebi potrebno da čuje vaš umirujući glas. Pritiskom jednog gumba možete se povezati sa svojom bebom iz bilo koje prostorije svog doma.

Energetski učinkovit ECO način rada s indikatorom povezanosti
Uključite način rada ECO kako biste smanjili potrošnju energije tijekom tihih razdoblja u bebinoj sobi. I dalje ćete znati da ste povezani s bebom putem jedinstvenog indikatora veze. Način rada ECO isključuje audio/video prijenose, a jedinice se povezuju samo kada se beba oglasi.

Čut ćete svoju bebu uz čist zvuk
Kristalno jasno ćete čuti i najmanji hihot, gugutanje ili štucanje. Osim što ćete je moći vidjeti, svoju ćete bebu moći i čuti u kristalno jasnom zvuku visoke kvalitete.

Odaberite razinu zvuka koja najbolje odgovara vašoj okolini
Omogućava postavljanje osjetljivosti mikrofona jedinice za bebu. Osjetljivost mikrofona određuje koju razinu buke jedinica za bebu prepoznaje, npr. želite čuti kada beba zaplače, ali možda će vas manje zanimati njezino brbljanje.

Znat ćete kada se veza uspostavi uz LED obavijesti
U svakom ćete trenutku znati kad je monitor unutar dometa i povezan. Roditeljska jedinica upozorit će vas kada je monitor izvan dometa ili kada je razina napajanja niska, što vam pomaže da uvijek budete povezani s bebom.

Ugodno noćno svjetlo i uspavanke za umirivanje bebe
Ništa se ne može usporediti s nježnom uspavankom i toplim umirujućim sjajem noćnog svjetla za umirivanje nemirne bebe. Iz bilo koje prostorije u kući možete odabrati jednu od 5 opuštajućih melodija i uključiti noćno svjetlo te tako pomoći bebi da brzo i bez napora utone u san.


Napajanje:
100 – 240 V / 50 – 60 Hz

Značajke:
Tehnologija za digitalni video nadzor: Da, prilagodljivi FHSS
Podesiva osjetljivost zvuka: Da
LCD zaslon: 3,5-inčni u boji
Kopča za remen: Da
Stil izbornika: Ikone i tekst
Indikator koji naznačuje da je jedinica povezana i u dometu: Da
Uspavanke: Da, 5x
Domet na otvorenom do: 300 m
Senzor temperature: Da
Način rada s vibracijom: Da
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 KN