AVENT ručna izdajalica Natural - Baby Center internet trgovina
0
AVENT ručna izdajalica Natural
NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA 399,99 KN 53,09 €
%

TRENUTNA CIJENA

279,99 KN 37,16 €

Vrijedi do rasprodaje zaliha

Artikla nema na zalihi

Šifra (SKU): 14751

Proizvod je dostupan samo u internet trgovini.

  • Prsna izdajalica
  • Za udoban položaj
  • Za lakši protok mlijeka
  • Silikonska opna
  • U setu je bočica 125 ml i dudica za bočicu
  • Garancija: 2 god
Ručna izdajalica s masažnim jastučićem

Opuštajući položaj, zahvaljujući posebnom dizajnu
Izdajalica ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mlijeka izravno iz dojke u bočicu, čak i kada sjedite uspravno. To znači da prilikom pumpanja možete udobnije sjediti: ne morate se naginjati naprijed kako bi mlijeko završilo u bočici. Kada udobno sjedite i kada ste opušteni tijekom pumpanja, mlijeko lakše protječe.

Meki masažni jastučić nježno potiče protok mlijeka
Naš masažni jastučić ima meku baršunastu teksturu koja ostavlja topao osjećaj na koži radi ugodnog, nježnog poticanja protoka mlijeka. Legendarni jastučić s laticama dizajniran je da nježno oponaša bebino sisanje kako bi se potaklo otpuštanje mlijeka.

Kompaktan lagani dizajn
Izdajalica je mala i lagana pa se može lako spremati i prenositi, što čini izdajanje dok ste u pokretu diskretnijim.

Obuhvaća Natural bočicu i dudu za prirodno zahvaćanje
Širok sisač oblika dojke potiče prirodno zahvaćanje poput zahvaćanja dojke i olakšava kombiniranje dojenja i hranjenja na bočicu.
KLUB CIJENA - Cijena, koju za proizvod plaća član kluba. /// KLUB POPUST - Popust, koji se obračunava na cijenu proizvoda, i vrijedi za članove kluba. /// KLUB BONUS - Vrijednost koja se obračuna na cijenu proizvoda i pribraja se na klupsku karticu. /// TRENUTNA CIJENA – Trenutno važeća cijena za proizvod. /// NAJNIŽA CIJENA U ZADNJIH 30 DANA – Najniža cijena koju je proizvod imao u zadnjih 30 dana za sve kupce. /// INTERNET POPUST - kod proizvoda označenih ikonicom "Internet popust" - ponuda vrijedi samo za kupovinu u internet trgovini, za sve kupce i članove kluba. /// Akcije, popusti i kuponi se međusobno isključuju.