Pretražite proizvode

Pretražite sadržaj

logo-1.gif

AVENT SCD223/20 izdajalica za mlijeko el. + 260ml bočica, VIA set 10 kom

Redovna cijena
1.049,99 Kn
VRIJEDNOST S KLUB POPUSTOM
944,99 Kn
Vrijedi do rasprodaje zaliha
  • Uključuje kućište pumpe za izdajanje, bazu s cijevima, 1 jastučić standardne veličine 19,5 mm, 1 jastučić 27 mm, bočicu 120 ml, bočicu 260 ml, disk za zatvaranje posude za spremanje izdojenog mlijeka, 10 čašica za spremanje izdojenog mlijeka, 2 adaptera za čašicu za spremanje izdojenog mlijeka,
  • Ne sadrži BPA
  • Kompaktan dizajn
  • Ergonomski oblik
  • Lako čišćenje
Jednostruka električna izdajalica i komplet za spremanje. Ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mlijeka izravno iz dojke u bočicu ili spremnik, čak i kada sjedite uspravno. To znači da prilikom izdajanja možete udobnije sjediti: ne morate se naginjati naprijed kako bi mlijeko završilo u bočici. Kada udobno sjedite i kada ste opušteni tijekom izdajanja, mlijeko lakše protječe. Dizajnirana je za tiho i diskretno izdajanje.
Masažni jastučić ima meku baršunastu teksturu koja ostavlja topao osjećaj na koži radi ugodnog, nježnog poticanja protoka mlijeka. Legendarni jastučić s laticama dizajniran je da nježno oponaša bebino sisanje kako bi se potaklo otpuštanje mlijeka. Možete odabrati jastučić za snažno izdajanje kada vam je to potrebno.

Kada se uključi, pumpa automatski počinje raditi u načinu rada nježne stimulacije kako bi potaknula protok mlijeka. Zatim odaberite neku od 3 postavke pumpanja za najugodniji protok mlijeka.

Obuhvaća Natural bočicu i dudu za prirodno zahvaćanje čiji širok sisač oblika dojke potiče prirodno zahvaćanje poput zahvaćanja dojke i olakšava kombiniranje dojenja i hranjenja na bočicu.

Adapter za čašicu za spremanje mlijeka omogućava lako izdajanje u spremnik za mlijeko. Nema curenja niti prolijevanja dragocjenog izdojenog mlijeka, dok čašice za spremanje imaju poklopac koji omogućuje dobro zatvaranje radi sigurnog spremanja i prenošenja.

Lako se čisti.

Ne sadrži BPA.
KLUB BONUS - Vrijednost popusta koja se pribraja na karticu kluba Baby Center. AKCIJSKA CIJENA - Cijena koju plaća kupac. Ukoliko proizvod nema akcijske cijene kupac plaća redovnu cijenu. KLUB CIJENA - Akcijska cijena koja vrijedi isključivo za članove kluba. INTERNET AKCIJA - Istaknuti bonus na karticu, klupska cijena uz uvaženi bonus, akcijska cijena ili popust vrijede samo u internet trgovini. *Proizvod može biti izložen ili nedostupan za prodaju.